Агенция за недвижими Теменуга

Изгодни оферти на агенция за недвижими имоти Теменуга Продава сгради

Продава сгради

5 оферти
Подреждане :
Оферти :
Оферта #586 Продава сграда Кремиковци, град София

Продава сграда

€ 240000
1320 m2 182 €/m2 Етаж 0/2

Продава сграда Кремиковци, град София

Самостоятелна масивна сграда бивша администрация в района на Кремиковци с РЗП 1320м2.

Самостоятелна масивна сграда бивша администрация в района на Кремиковци с РЗП 1320м2. Сградата е масивна стоманобетонова конструкция, коридорен тип. Състои се от два етажа по 660м2 като на всеки етаж са разположени около 18 стаи с размери от 15 до около 30м2 и общ санитарен възел за етажа. Сградата е реновирана преди 7 години , като в момента се нуждае от освежаване. Подходяща е за чисто производство, общежитие, хоспис, администрацияАгенцията работи с комисион не включен в цената. Безплатни огледи след подписан комисионен договор за конкретния обект и протокол за оглед.

Подробна информация »
Оферта #457 Продава сграда град Правец, област София - област

Продава сграда

€ 1500000
3149 m2 476 €/m2 Етаж 0/0

Продава сграда град Правец, област София - област

Нова жилищна сграда луксозно изпълнение с РЗП 3149м2 , завършена и приета в експлоатация 2013г. Сградата е разположена на тихо място с удобна комуникация в централната част на гр Правец на 200м от централния площад и 1000м от Голф игрище и Спа комплекс. Правец е малък планински град разположен в северните склонове на Стара планина само на 40мин от гр София. Сградата е изпълнена от висококачествени материали и е предвидена за комфортно жилищно обитаване. Състои се от 5 жилищни етажа с общо 17бр апартаменти - двустайни, тристайни и четиристайни, подземен етаж с 16 бр гаражи и складови помещения, партерен етаж с офис и три магазина. Общо РЗП 3149м2 Парцел 388м2. Сградата е подходяща за жилища, хотел, клиника, Обявената цена е без включен ДДС.

Подробна информация »
Оферта #572 Продава сграда Орландовци, град София

Продава сграда

€ 780000
0 m2 0 €/m2 Етаж 0/0

Продава сграда Орландовци, град София

Бизнес сграда с търговска и складова част и собствен паркинг на оживена улица в Орландовци

Бизнес сграда с универсално предназначение на комуникативно търговско място в кв Орландовци. Имота е с лице 25м към ул Първа българска армия в близост до автогарата. Местоположението е изключително комуникативно и предлага удобен достъп ,както до центъра на София, така и до основните транспортни артерии около града. Улицата пред имота е с огромен автомобилен трафик, което го прави подходящ за дейности свързани с автомобили, автосервиз, шоурум, склад , магазин за авточасти и консумативи за автомобили и камиони. Парцелът е с лице 25м и площ 846м2. Сградата е с общо РЗП 1105м2 на 4 етажа. В предната част на нивото на улицата са обособени два магазина съответно 163 и 173м2, които могат да се обединят в общ магазин , шоурум, сервиз. Зад търговската част е разположен еднопространствен склад 174м2 с отделен подход и нивоизравнителна рампа за обслужване с вътрешна връзка с магазините. На второ ниво е разположен склад също с площ 174м2 с връзка с долния склад чрез товарен асансьор. На трето и четвърто ниво съответно 212м2 и 209м2 са били предвидени за жилищни нужди, но биха могли да се използват и за офиси или склад. Сградата е построена 2007г като скелетно гредова стоманобетонова конструкция с повишена нисомоспособност на етажните плочи, съвременна външна топлоизолация, висококачествена пвц дограма. Покрива е скатен на стоманобетонна плоча, керемиди брамак и улуци от неръждавейка. Двора е ограден и изцяло асфалтиран, като са предвидени пет паркоместа и пространство за маневри на товарни автомобили. Пред сградата също е възможно паркиране за клиенти. В момента търговската част се нуждае от освежителен ремонт, а двата жилищни етажа от довършителни работи в зависимост от предназначението. Сградата е с разрешение за ползване от 2008г. Подходяща е за автосалон, автосервизен център, шоурум, магазин със склад и офисна част, магазин за битова и градинска техника.

Подробна информация »
Оферта #606 Продава сграда Дружба 2, град София

Продава сграда

€ 1000
6600 m2 1 €/m2 Етаж 0/0

Продава сграда Дружба 2, град София

Модерна нова сграда в строеж на отлично място в Дружба 2.

- Самостоятелна модерна сграда със слънчево огряване през целия ден, с много светлина, без калкани - 32 апартамента на 6 етажа с два самостоятелни входа - Перфектно архитектурно решение за сграда, отворена към външното пространство с максимален брой стаи с балкони и много светлина, без неправилни форми на стаите - Апартаментите са проектирани по начин, който позволява делимост и преустройство на вътрешното пространство според желанията на клиента. Затова и на различните етажи са показани различни варианти на разпределение - Достатъчен брой паркоместа за живущите в подземното ниво и допълнителни такива на кота 0.00 за техните гости - Модерен спортен център на първите две нива, вкл. фитнес и две професионални спортни зали за групови занимания извън обема на жилищната сграда - Пространство от 200 кв. м. закрита площ на приземния етаж за кафе, фреш- бар и детски кът с пряк достъп към мини парк с открита детска и спортна площадки - Част от жилищата са с изглед към Витоша, който ще се запази - Около сградата не е възможно изграждането на други високи сгради. - До имота има изградени 2 осветени и затревени игрища за футбол на малки врати - Модерни сгради по цялото протежение на ивицата между двете Дружби: ОМВ, Vision, Еником, Сана и др. - Прилежащта част от парцела около 1600м2 ще бъде зелена територия с така важните за човек дървета, градини и алеи. - Възможност за преразпределяне на вътрешните пространства на апартаментите, без за се засягат конструктивните елемнти на сградата. Ниво на завършеност: шпакловка и замазка, ВИК инсталация на тапа шпакловка и замазка Външни врати и радиатори за централно топлоподаване Монолитна стоманобетонна конструкция. Зидария от топлоизолационни керамични блокове Wienerberger Porotherm 25 см. Tоплоизолационна система ЕPS с дебелина 10 см Самопочистваща се фасадна мазилка. Петкамерна PVC дограма с уплътнения от най- висок клас и нискоемисийно стъкло Общи части: напълно завършени, с настилки от висок клас гранитогрес Видеонаблюдение и контролиран достъп на входовете на сградата Просторни асансьори с висок коефициент на шумоизолация Високо качество на вложените материали по ОиВ, ВиК и Ел. инсталации. За повече информация и огледи Мая Фунева 0888586882

Подробна информация »
Оферта #258 Продава сграда Захарна Фабрика, град София

Продава сграда

€ 2290000
6561 m2 349 €/m2 Етаж 7/7

Продава сграда Захарна Фабрика, град София

Административно производствена сграда Захарна фабрика

Административно производствена сграда- Бизнес зона Захарна фабрика-Орион между ул Кукуш и ул Адам Мицкевич , отлична комуникация, близост до транспорт и основни булеварди- бул Сливница, Кръстовище Орион, ЖП гара Зах. фабрика, Митн. складове-Обеля. Сградата е реновирана преди 5 години. Масивна конструкция с носещи греди и колони, подови панели -Спирол и е предназначена за производство, склад и администрация. Състои се от 1 подземен и 8 надземни етажа всеки по 729м2. Етажите са със свободна планировка,в централната част е разположено стълбище и 3 асансьора. Отлично естествено осветление на целия етаж от големи прозорци. Светла височина на етажа- 3м, носимоспособност на подовата конструкция -500кг/м2.Възможно е закупуване на отделни етажи. Собствен тарфопост с 3 фазен ток, котелно с нафтово стопанство, инсталация-сгъстен въздух, паркинг, прилежащ парцел 3370м2. БЕЗ КОМИСИОН ОТ КУПУВАЧА. www. bulrealty. net

Подробна информация »

Наши партньори