Агенция за недвижими Теменуга

Изгодни оферти на агенция за недвижими имоти Теменуга Продава парцели

Продава парцели

От 1 до 12 от общо 150 оферти
Подреждане :
Оферти :
Оферта #863 Продава парцел Горна Баня, град София

Продава парцел

€ 1794000
47233 m2 38 €/m2 Етаж 0/0

Продава парцел Горна Баня, град София

Панорамен терен за комплекс от къщи 47200м2 в регулация на живописно място в Горна баня

Терен 47200м2 с одобрен ПУП за комплекс от еднофамилни къщи на уникално място с чудесна панорама към София, Витоша, Люлин планина, чист въздух, запазена околна среда. Бърз достъп до Околовръстно шосе и всички райони на София, На 300м от ул Обзор, 1400м от центъра на Горна баня и минералните извори, 2000м от станцията на метрото. Терена е разделен на отделни УПИ и е изготвен застроителен план за еднофамилни къщи с параметри Плътност 30%, Кинт 0,9, Кк 10м Зона Жм1, Изготвен идеен проект за комплекс от еднофамилни къщи, 16 редови къщи изградени на груб строеж, изготвена документация за инфраструктура на комплекса. Възможна е и продажба на две или три части.

Подробна информация »
Оферта #856 Продава парцел Бояна, град София

Продава парцел

€ 478000
1920 m2 249 €/m2 Етаж 0/0

Продава парцел Бояна, град София

Парцел УПИ равен, с отличен целогодишен достъп, панорама Бояна - Панорамен път

Отличен парцел 1920м2 с невероятна панорама към София и Витоша, целогодишен достъп по асфалтиран път на 50м от ул Панорамен път Бояна, Състои се от 2 УПИ съответно 1000м2 и 920м2, равен, лице 35м на равна асфалтирана улица и 35м към тупик. Елитен район с множество нови къщи и затворени комплекси. Зона Жм2 за малкоетажно жилищно застрояване , Плътност 30%, Кинт 1, Кк 10м. Теренът е подходящ за една или две фамилни къщи, резиденция, малък комплекс от редови къщи.Предимства на имотаОтличен целогодишен достъпРавен теренПанорама към Витоша и СофияГрадоустройстводобра инфраструктураЕлитен район

Подробна информация »
Оферта #522 Продава парцел Кремиковци, град София

Продава парцел

€ 920000
22440 m2 41 €/m2 Етаж 0/0

Продава парцел Кремиковци, град София

Промишлен терен в индустриална зона с лице на асфалтов път и изградена инфраструктура- Производствена база в промишлена зона Кремиковци. Отлична комуникация към Околовръстно шосе, Автомагистрала Хемус и Тракия , в съседство с ЖП линия и товарна ЖП гара. Съгласно ОУП на гр София зона Пп предимно производствена зона с параметри Плътност 60%, Кинт 1,5 за застрояване с промишлени и складови сгради и допустими дейности с повишено замърсяване, Отличен ТИР достъп, канализация, трафопост с възможност за голяма мощност, водопровод, канал, газ. Терена е почти изцяло бетониран и ограден. Възможно е закупуване на съседни терени. Подходящо за всякакви производства, завод, фабрика, сервизна база, склад, логистичен център, ТИР сервиз. Агенцията работи с комисион не включен в цената. Безплатни огледи след подписан комисионен договор за конкретния обект и протокол за оглед.

Подробна информация »
Оферта #318 Продава парцел Кремиковци, град София

Продава парцел

€ 925000
22440 m2 41 €/m2 Етаж 0/0

Продава парцел Кремиковци, град София

Производствена база в промишлена зона Кремиковци. Отлична комуникация към Околовръстно шосе, Автомагистрала Хемус и Тракия , в съседство с ЖП линия и товарна ЖП гара. Съгласно ОУП на гр София зона Пп предимно производствена зона с параметри Плътност 60%, Кинт 1, 5 за застрояване с промишлени и складови сгради и допустими дейности с повишено замърсяване, Отличен ТИР достъп, канализация, трафопост с възможност за голяма мощност, водопровод, газ. . Възможно е разделяне на терена на части поради голямо лице към съществуваща улица. Подходящо за всякакви производства, завод, сервизна база, склад, логистичен център, ТИР сервиз.

Подробна информация »
Оферта #730 Продава парцел Горубляне, град София

Продава парцел

€ 1141000
5303 m2 215 €/m2 Етаж 0/0

Продава парцел Горубляне, град София

Бизнес терен на комуникативно място с отлична инфраструктура за обществено обслужващи дейности Горубляне

Отличен бизнес терен 5300м2 на комуникативно място с отличен достъп до Цариградско шосе, Околовръстно шосе, Самоковско шосе. С лице общо 200м на три асфалтирани улици с изградена инфраструктура-ток, вода , канал, на 1 спирка от метростанция. Терена според ОУП попада в зона за обществено обслужване Оо с Плътност 60% Кинт 3 без ограничение във височина. Възможност за закупуване на още 2000м2 в съседство. Терена е подходящ за строеж на клиника, хотел, училище, логистична база, супермаркет, сервизна база, сграда с жилищно и офис предназначение. Предимства на имота са изградената инфраструктура, удобен достъп, близост до градски транспорт, правилна форма и голямо лице. Агенцията работи с комисион не включен в посочената цена.

Подробна информация »
Оферта #840 Продава парцел Кремиковци, град София

Продава парцел

€ 562000
11300 m2 50 €/m2 Етаж 0/0

Продава парцел Кремиковци, град София

Индустриален терен в промишлена зона Кремиковци за производство , склад в близост до ЖП

Промишлен терен в индустриална зона с лице на асфалтов път и изградена инфраструктура- Производствена база в промишлена зона Кремиковци. Отлична комуникация към Околовръстно шосе, Автомагистрала Хемус и Тракия , в съседство с ЖП линия и товарна ЖП гара. Съгласно ОУП на гр София зона Пп предимно производствена зона с параметри Плътност 60%, Кинт 1,5 за застрояване с промишлени и складови сгради и допустими дейности с повишено замърсяване. Терена е с лице 110м на главен път и лице на още две улици, равен, с правилна форма. Отличен ТИР достъп, канализация, трафопост с възможност за голяма мощност, водопровод, канал. Възможно е закупуване на съседни терени до 22000м2 общо. Подходящо за всякакви производства, завод, фабрика, сервизна база, склад, логистичен център, ТИР сервиз. Агенцията работи с комисион не включен в цената. Безплатни огледи след подписан комисионен договор за конкретния обект и протокол за оглед.

Подробна информация »
Оферта #749 Продава парцел град Ботевград, област София - област

Продава парцел

€ 279000
14290 m2 20 €/m2 Етаж 0/0

Продава парцел град Ботевград, област София - област

Промишлен терен 14290м2 с директен достъп до Е79 в промишлената зона на Ботевград

ТОП ЦЕНА!!!! Отличен равен терен на комуникативно място 1км от Е79, 6км от Автомагистрала Хемус, 44км от гр София по магистрала. Имота е разположен на входа на производствената част на Ботевград, 120м лице на широк асфалтов път, изградена инфраструктура около имота- ТОК, Вода , Газ. Одобрен ПУП за промишлено складова база. Имота е подходящ за разнообразни производствени и складови дейности, както и за сервиз, представителство и търговска дейност, мотел, бензиностанция. Близостта му до основни пътни артерии осигурява бърза транспортна връзка със София, Варна, Гърция, Румъния, Европа и Близкия изток. Ботевград и региона са зони с традиционно добре развита промишленост, което може да осигури квалфицирани кадри за различни видове производствени дейности.

Подробна информация »
Оферта #518 Продава парцел Кремиковци, град София

Продава парцел

€ 319600
7800 m2 41 €/m2 Етаж 0/0

Продава парцел Кремиковци, град София

Промишлен терен в индустриална зона с лице на асфалтов път и изградена инфраструктура Кремиковци

Промишлен терен в индустриална зона с лице на асфалтов път и изградена инфраструктура- Производствена база в промишлена зона Кремиковци. Отлична комуникация към Околовръстно шосе, Автомагистрала Хемус и Тракия , в съседство с ЖП линия и товарна ЖП гара. Съгласно ОУП на гр София зона Пп предимно производствена зона с параметри Плътност 60%, Кинт 1,5 за застрояване с промишлени и складови сгради и допустими дейности с повишено замърсяване, Отличен ТИР достъп, канализация, трафопост с възможност за голяма мощност, водопровод, канал. Терена е почти изцяло бетониран и ограден. Възможно е закупуване на съседни терени до 22000м2 общо. Подходящо за всякакви производства, завод, фабрика, сервизна база, склад, логистичен център, ТИР сервиз. Агенцията работи с комисион не включен в цената. Безплатни огледи след подписан комисионен договор за конкретния обект и протокол за оглед.

Подробна информация »
Оферта #517 Продава парцел Кремиковци, град София

Продава парцел

€ 599500
14651 m2 41 €/m2 Етаж 0/0

Продава парцел Кремиковци, град София

Промишлен терен в индустриална зона с лице на асфалтов път и изградена инфраструктура- Производствена база в промишлена зона Кремиковци. Отлична комуникация към Околовръстно шосе, Автомагистрала Хемус и Тракия , в съседство с ЖП линия и товарна ЖП гара. Съгласно ОУП на гр София зона Пп предимно производствена зона с параметри Плътност 60%, Кинт 1,5 за застрояване с промишлени и складови сгради и допустими дейности с повишено замърсяване, Отличен ТИР достъп, канализация, трафопост с възможност за голяма мощност, водопровод, канал, газ. Терена е почти изцяло бетониран и ограден. . Възможно е закупуване на съседни терени. Подходящо за всякакви производства, завод, фабрика, сервизна база, склад, логистичен център, ТИР сервиз. Агенцията работи с комисион не включен в цената. Безплатни огледи след подписан комисионен договор за конкретния обект и протокол за оглед.

Подробна информация »
Оферта #693 Продава парцел град Костинброд, област София - област

Продава парцел

€ 280000
10483 m2 27 €/m2 Етаж 0/0

Продава парцел град Костинброд, област София - област

Промишлен парцел 10483м2 в индустриална зона Костинброд в близост до предприятията на Санитекс, Вебер, Марс Армор. Комуникативно място на 300м от главния път София-Костинброд-Видин Е81, 6км от Околовръстно шосе на София, 15км до товарна гара Костинброд, На 1,5км от имота преминава бъдещото трасе на Е80-Лисабон -Иран. Лице 87м на съществуващ асфалтов път с удобен ТИР достъп. В близост - спирка на градски транспорт. За имота има изготвен ПУП-ПЗ, Проектна документация и Разрешение за строеж на едноетажна производствена сграда със ЗП 1700м2 и височина 5м , както и предварителни договори с инфраструктурните дружества за ток, вода и газ. Според устройствения план зоната е предимно производствена с Плътност 60% и Кинт 1,2 ,което позволява застрояване на общо 6200м2 ЗП. Имота е подходящ за завод, фабрика, складова база, логистичен център, сервизна база, търговска дейност. Industrial plot of 10483m2 in Kostinbrod industrial zone near the Sanitex, Weber, Mars Armor enterprises. Communicative place 300m from the main road Sofia-Kostinbrod-Vidin E81, 6km from Sofia Ring Road, 15km to Kostinbrod freight station, 1.5km of the property passes the future route of E80-Lisbon-Iran. Facing 87m on an existing asphalt road with convenient TIR access. Nearby - public transport stop. The property has a Detailed Development Plan, Project documentation and Building permit for a one-storey production building with 1700m2 Built-Up Area and 5m height, as well as preliminary contracts with the infrastructure companies for electricity, water and gas. According to the plan, the zone is mainly a production site with a Density of 60% and a Kint 1.2, which allows the construction of a total of 6200m2 built-up area. The property is suitable for factory, warehouse, logistics center, service base, commercial activity.

Подробна информация »
Оферта #127 Продава парцел Горна Баня, град София

Продава парцел

€ 129000
1217 m2 106 €/m2 Етаж 0/0

Продава парцел Горна Баня, град София

Два съседни парцела за еднофамилни къщи - УПИ с ВИЗА ЗА ПРОЕКТИРАНЕ, разположен на живописно и спокойно място в близост до боровата гора, отличен ЦЕЛОГОДИШЕН ДОСТЪП ПО НОВОАСФАЛТИРАНА УЛИЦА 100м от ул Софийска панорама , на 300м от Италианския колеж и 900м от Центъра на Горна баня. Мястото е с правоъгълна форма и лек наклон и отлична панорама, в близост ток, вода, канализация. Околните имоти са застроени с луксозни къщи. Зона Жм2 Плътност на застрояване 30% Кинт 1 , Кк 10м. Възможно езакупуване и само на еднотоУПИ 550м2 .

Подробна информация »
Оферта #704 Продава парцел Център, град София

Продава парцел

€ 854900
370 m2 2311 €/m2 Етаж 0/0

Продава парцел Център, град София

Парцел с къща в идеален център

БЕЗ КОМИСИОН ОТ КУПУВАЧА! Парцел за продажба в идеален център. Попада в зона Ц2 и има следните параметри на застрояване:Плътност 80%Кинт 5Кота корниз 36 м.В момента има изградена сграда върху парцела на четири етажа с РЗП-478 кв.м

Подробна информация »

Наши партньори