Агенция за недвижими Теменуга

Изгодни оферти на агенция за недвижими имоти Теменуга Продава магазини

Продава магазини

5 оферти
Подреждане :
Оферти :
Оферта #1334 Продава магазин Република, град София

Продава магазин

€ 3300000
2021 m2 1633 €/m2 Етаж 0/2

Продава магазин Република, град София

Магазин с прилежащ склад и офиси на изключително оживено място бул Европа за продажба

Магазин с прилежащ склад и офиси с голямо лице на най-оживената част от бул Европа в близост до търговските центрове на Айко, Порше София Запад, Метро, Джъмбо и други.Комплекса представлява самостоятелна сграда с общо РЗП 2020м2 на две нива и собствен парцел -2900м2. Парцела е равен с лице към две улици и удобен достъп директно от бул Европа и съседна улица с широки пространства за достъп на тирове за зареждане.Сградата е въведена в експлоатация през 2019г и е изпълнена като комбинирана масивна стоманобетонова и метална конструкция с частична структурна фасада и термопанел.Състои се от търговска част магазин, шоурум, офиси, складови помещения и санитарни помещения разположени на две нива. Сградата е климатизирана с мултисплит система , система за вентилация. Всички инсталации и изолации са изпълнени съгласно най-съвременните изисквания за енергийна ефективност. Подови настилки-теракот, шлайфан бетон.Предвидени са 12 паркоместа за клиенти и ТИР достъп за зареждане с три товарни рампи, като е възможно осигуряване на допълнителни паркоместа. Изпълнено е и озеленяване на свободните площи.Терена е почти изцяло усвоен с трайна настилка и ограден с метална ограда.В момента са обособени следните помещения:На ниво партер:Търговска зала-80м2Офиси - 37м2Санитарни възли- 2бр- 7м2Склад 1,85м2Магазин-склад- 564м2Магазин -склад- 300м2Ателие- 80м2На ниво +4,0м:Магазин-склад- 495м2Магазин 125м2 Зала за модели 80м2 Офиси и спом помещения-37м2Възможни са различни преустройства и промяна на предназначението на помещенията.Възможно е закупуване на съседни парцели за разширение на търговския комплекс.Имота е подходящ за търговски комплекс, супермаркет, склад, шоурум, производство, дистрибуторска база, заведение.

Подробна информация »
Оферта #768 Продава магазин Манастирски Ливади, град София

Продава магазин

€ 133700
65 m2 2057 €/m2 Етаж 1/6

Продава магазин Манастирски Ливади, град София

Магазин за продажба с лице на бул.България

МАГАЗИН ЗА ПРОДАЖБА НА БУЛ.'БЪЛГАРИЯ'. Застроена площ от 55 кв.м и се състои се от: търговско помещение и санитарен възел. Настилката на пода е качествен гранитогрес, шпакловка и латекс на стените. Има монтирана решетка на вратата и разполага със СОТ. Отоплението е чрез инверторен климатик. Подходящ е за разнообразна търговска дейност, ателие и др. Района е заселен предимно с млади и платежоспособни хора.

Подробна информация »
Оферта #839 Продава магазин Бенковски, град София

Продава магазин

€ 770000
633 m2 1216 €/m2 Етаж 0/0

Продава магазин Бенковски, град София

Действащ магазин с прилежащ цех за хранително производство на оживено място

Действащ магазин-търговски обект с прилежащо предприятие за преработка на бели и червени меса, разфасовка, опаковане, производство на полуфабрикати и месни деликатеси, напълно оборудвано и съобразено със съвременните стандарти за хранително производствоПредприятието е разположено на удобно и оживено място в жилищен район в северната част на гр София.Разположено е в парцел от 1130м2 с правилна правоъгълна форма. Състои се от производствена част със ЗП 459м2 на едно ниво , която е организирана според технологичния цикъл и съдържа: вход с рампа за зареждане на суровини, 2 хладилни камери за суровина съответно -2 и -18, помещение за размразяване, цех за транжиране и тумблиране, склад за подправки и склад за амбалаж, хладилна камера за зреене, цех за шприцване и тумблиране, 2 зали за термична обработка, помещения за опаковане и пакетиране и подготовка на зеленчуци, 4 хладилни камери за охлаждане на червени, бели и пушени меса, миялно помещение, складове за амбалаж и готова продукция , зала за опаковане и пакетиране, помещения за персонал, хладилна камера за готова продукция, 3 хладилни камери, магазин 87м2 с хладилници, хладилни витрини и търговско оборудване., на второ ниво офис 87м2 с три работни помещения и санитарен възелПроизводствен капацитет на фабриката-3 тона готова продукция/ден.Към склада за готова продукция е изградена рампа за товарене на камиони и бусове.На второ ниво в сградата е обособена офис част със заседателна зала, помещения за счетоводство , управител, битова стая и санитарен възел.Предприятието е водещо в отрасъла и с дългосрочно изградени търговски връзки в София и региона. Притежава множество награди и сертификати за качество на продукцията.

Подробна информация »
Оферта #808 Продава магазин Център, град София

Продава магазин

€ 49900
45 m2 1109 €/m2 Етаж 0/8

Продава магазин Център, град София

Просторен магазин до бул.Христо Ботев в кооперация от 2008 г

Магазин 45 кв.м. на едно ниво в топ-център ,на 10 метра от бул.'Христо Ботев', на ул. 'Иларион Макариополски'. Разполага с голяма стъклена витрина, склад, санитарен възел, два входа(един към улицата, а втория - към вътрешен двор за зареждане). Сградата е нова - от 2008 г. Отоплението е с централен тец. Имотът е подходящ и за кабинет, студио, магазин,офис. Лице за контакти - Мария Младенова 0887122012.

Подробна информация »
Оферта #471 Продава магазин Дружба 2, град София

Продава магазин

€ 46000
40 m2 1150 €/m2 Етаж 1/7

Продава магазин Дружба 2, град София

Магазин за продажба в комплекс от затворен тип в жк."Дружба"

Магазин за продажба в жк.'Дружба 2', в комплекс от затворен тип. Застроената площ на обекта е 35 кв.м. и се състои от: Търговско помещение, склад и санитарен възел.Отоплението е с климатик. Настилката на пода е теракота, стените са на латекс. Помещението е много подходящо за офис, кабинет и различни дейности в сферата на услугите. За повече информация и огледи:

Подробна информация »

Наши партньори