Агенция за недвижими Теменуга

Изгодни оферти на агенция за недвижими имоти Теменуга Продава магазини

Продава магазини

От 1 до 7 от общо 7 оферти
Подреждане :
Оферти :
Оферта #920 Продава магазин Младост 2, град София

Продава магазин

€ 94700
80 m2 1184 €/m2 Етаж 1/5

Продава магазин Младост 2, град София

Магазин за продажба в представителна нова сграда

ПРЕДЛАГАМЕ ЗА ПРОДАЖБА ТЪРГОВСКО ПОМЕЩЕНИЕ СЪС СТАТУТ НА МАГАЗИН С ЛИЦЕ НА УЛ. СВЕТИ КИПРИЯН. Сградата е нова и много представителна. Застроената площ е 70,40 кв.м и има следното разпределение: търговска площ, склад и санитарен възел. Стените и таваните са на бял латекс, под циментова замазка, идеално нивелирана, готова за полагане на настилки. Отоплението е ТЕЦ, с включен монтаж на отоплителни тела. Изградена е тръбна разводка за климатици. Електроинсталация: монтирани ключове, контакти и розетки за кабелна телевизия, интернет и телефон. ВиК инсталация на тапа. Цената е без ДДС. За повече информация и огледи: Мая Фунева-0888586882.

Подробна информация »
Оферта #919 Продава магазин НДК, град София

Продава магазин

€ 123800
104 m2 1190 €/m2 Етаж 1/5

Продава магазин НДК, град София

Матазин за продажба в представителна нова сграда

ПРЕДЛАГАМЕ ЗА ПРОДАЖБА МАГАЗИН С ЛИЦЕ КЪМ УЛ. СВ. КИПРИЯН ! Магазинът е ситуиран в нова, луксозна и много представителна сграда.Застроената площ е 91,50 кв.м и се състои от търговска площ на две полунива, склад и санитарен възел. Има три витрини към улицата. Предава се в следното състояние: стени и тавани- бял латекс; под- циментова замазка, идеално нивелирана, готова за полагане на настилки; отопление- ТЕЦ, с включен монтаж на отоплителни тела; климатизация- изградена тръбна разводка за климатици; електроинсталация- монтирани ключове, контакти и розетки за кабелна телевизия, интернет и телефон; ВиК инсталация- на тапа. Статута е магазин, но може да се използва и за офис или ателие в сферата на услугите. Посочената цена е без ДДС. За повече информация и огледи: Мая Фунева-0888586882.

Подробна информация »
Оферта #902 Продава магазин Стрелбище, град София

Продава магазин

€ 119700
120 m2 998 €/m2 Етаж 1/6

Продава магазин Стрелбище, град София

Магазин за продажба в кв. Стрелбище

Магазин на две нива за продажба в луксозна сграда с разрешение за ползване от 2009г.в кв. Стрелбище. Помещението се продава на шпакловка и замазка и е много подходящо и за офис, медицински център, ветеринарна клиника, ателие и др. Разпределение: Кота '0'-застроена площ-64кв.м, търговска площ, кота '-1'-застроена площ 49,2 кв.м разпределени в склад и санитарен възел. Двете нива са свързани чрез масивна стълба. Цената е без ДДС. За повече информация и огледи: Мая Фунева-0888586882.

Подробна информация »
Оферта #768 Продава магазин Манастирски Ливади, град София

Продава магазин

€ 133700
65 m2 2057 €/m2 Етаж 1/6

Продава магазин Манастирски Ливади, град София

Магазин за продажба с лице на бул.България

МАГАЗИН ЗА ПРОДАЖБА НА БУЛ.'БЪЛГАРИЯ'. Застроена площ от 55 кв.м и се състои се от: търговско помещение и санитарен възел. Настилката на пода е качествен гранитогрес, шпакловка и латекс на стените. Има монтирана решетка на вратата и разполага със СОТ. Отоплението е чрез инверторен климатик. Подходящ е за разнообразна търговска дейност, ателие и др. Района е заселен предимно с млади и платежоспособни хора.

Подробна информация »
Оферта #839 Продава магазин Бенковски, град София

Продава магазин

€ 770000
633 m2 1216 €/m2 Етаж 0/0

Продава магазин Бенковски, град София

Действащ магазин с прилежащ цех за хранително производство на оживено място

Действащ магазин-търговски обект с прилежащо предприятие за преработка на бели и червени меса, разфасовка, опаковане, производство на полуфабрикати и месни деликатеси, напълно оборудвано и съобразено със съвременните стандарти за хранително производствоПредприятието е разположено на удобно и оживено място в жилищен район в северната част на гр София.Разположено е в парцел от 1130м2 с правилна правоъгълна форма. Състои се от производствена част със ЗП 459м2 на едно ниво , която е организирана според технологичния цикъл и съдържа: вход с рампа за зареждане на суровини, 2 хладилни камери за суровина съответно -2 и -18, помещение за размразяване, цех за транжиране и тумблиране, склад за подправки и склад за амбалаж, хладилна камера за зреене, цех за шприцване и тумблиране, 2 зали за термична обработка, помещения за опаковане и пакетиране и подготовка на зеленчуци, 4 хладилни камери за охлаждане на червени, бели и пушени меса, миялно помещение, складове за амбалаж и готова продукция , зала за опаковане и пакетиране, помещения за персонал, хладилна камера за готова продукция, 3 хладилни камери, магазин 87м2 с хладилници, хладилни витрини и търговско оборудване., на второ ниво офис 87м2 с три работни помещения и санитарен възелПроизводствен капацитет на фабриката-3 тона готова продукция/ден.Към склада за готова продукция е изградена рампа за товарене на камиони и бусове.На второ ниво в сградата е обособена офис част със заседателна зала, помещения за счетоводство , управител, битова стая и санитарен възел.Предприятието е водещо в отрасъла и с дългосрочно изградени търговски връзки в София и региона. Притежава множество награди и сертификати за качество на продукцията.

Подробна информация »
Оферта #808 Продава магазин Център, град София

Продава магазин

€ 49900
45 m2 1109 €/m2 Етаж 0/8

Продава магазин Център, град София

Просторен магазин до бул.Христо Ботев в кооперация от 2008 г

Магазин 45 кв.м. на едно ниво в топ-център ,на 10 метра от бул.'Христо Ботев', на ул. 'Иларион Макариополски'. Разполага с голяма стъклена витрина, склад, санитарен възел, два входа(един към улицата, а втория - към вътрешен двор за зареждане). Сградата е нова - от 2008 г. Отоплението е с централен тец. Имотът е подходящ и за кабинет, студио, магазин,офис. Лице за контакти - Мария Младенова 0887122012.

Подробна информация »
Оферта #471 Продава магазин Дружба 2, град София

Продава магазин

€ 46000
40 m2 1150 €/m2 Етаж 1/7

Продава магазин Дружба 2, град София

Магазин за продажба в комплекс от затворен тип в жк."Дружба"

Магазин за продажба в жк.'Дружба 2', в комплекс от затворен тип. Застроената площ на обекта е 35 кв.м. и се състои от: Търговско помещение, склад и санитарен възел.Отоплението е с климатик. Настилката на пода е теракота, стените са на латекс. Помещението е много подходящо за офис, кабинет и различни дейности в сферата на услугите. За повече информация и огледи:

Подробна информация »

Наши партньори