Агенция за недвижими Теменуга

Изгодни оферти на агенция за недвижими имоти Теменуга Продава промишлени помещения

Продава промишлени помещения

От 1 до 12 от общо 30 оферти
Подреждане :
Оферти :
Оферта #771 Продава промишлено помещение Орландовци, град София

Продава промишлено помещение

€ 768000
633 m2 1213 €/m2 Етаж 0/0

Продава промишлено помещение Орландовци, град София

Предприятие за преработка и опаковане на меса и деликатеси с магазин в Северната част на гр София

Действащо предприятие за преработка на бели и червени меса, разфасовка, опаковане, производство на полуфабрикати и месни деликатеси, напълно оборудвано и съобразено със съвременните стандарти за хранително производство с магазин за продажба на дребно.Предприятието е разположено на удобно и оживено място в жилищен район в северната част на гр София.Разположено е в парцел от 1130м2 с правилна правоъгълна форма. Състои се от производствена част със ЗП 459м2 на едно ниво , която е организирана според технологичния цикъл и съдържа: вход с рампа за зареждане на суровини, 2 хладилни камери за суровина съответно -2 и -18, помещение за размразяване, цех за транжиране и тумблиране, склад за подправки и склад за амбалаж, хладилна камера за зреене, цех за шприцване и тумблиране, 2 зали за термична обработка, помещения за опаковане и пакетиране и подготовка на зеленчуци, 4 хладилни камери за охлаждане на червени, бели и пушени меса, миялно помещение, складове за амбалаж и готова продукция , зала за опаковане и пакетиране, помещения за персонал, хладилна камера за готова продукция, 3 хладилни камери, магазин с хладилници, хладилни витрини и търговско оборудване.Производствен капацитет на фабриката-3 тона готова продукция/ден.Към склада за готова продукция е изградена рампа за товарене на камиони и бусове.На второ ниво в сградата е обособена офис част със заседателна зала, помещения за счетоводство , управител, битова стая и санитарен възел.Предприятието е водещо в отрасъла и с дългосрочно изградени търговски връзки в София и региона. Притежава множество награди и сертификати за качество на продукцията.

Подробна информация »
Оферта #273 Продава промишлено помещение село Волуяк, област София - област

Продава промишлено помещение

€ 230000
735 m2 313 €/m2 Етаж 0/1

Продава промишлено помещение село Волуяк, област София - област

Производствено складова база в с. Волуяк, Промишлена зона с отличен ТИР достъп, 1, 5км от товарна ЖП гара. Удобна комуникация с Ломско шосе, Околовръстно шосе и бул Сливница. Зона Пмс за малки и средни предприятия и производства с показатели Плътност 50% Кинт 1, 5. Масивна производствена сграда 700м2 на един етаж, реновирана през 2008г Н-3, 80м, 7 работни помещения , 2 санитарни възела, стая за почивка, съблекалня, двоен гараж за бусове, възможоностза преустройство и обединение. Равен правоъгълен парцел с лице на 3 улици 1830м2, ограден и бетониран, 3 фазен ток 100kW, локално парно, сот, собствен водоизточник, градски водопровод в близост, септична яма. Отлично за производство, склад, шоурум.

Подробна информация »
Оферта #672 Продава промишлено помещение Захарна Фабрика, град София

Продава промишлено помещение

€ 652000
1628 m2 400 €/m2 Етаж 2/4

Продава промишлено помещение Захарна Фабрика, град София

Продава се промишлено помещение на територията на бизнес парк Илинден-Захарна фабрика, динамичен район наситен с бизнес центрове и компании за високо технологични производства: Сименс, Мобилтел, Антим Тауър, Кауфланд, Лидл, Инкомс-Телеком, Отлична транспортна достъпност до Центъра на София, Централна гара, Аерогара София. Голям охраняем паркинг, . Помещението представлява самостоятелен етаж от административно производствена сграда строена 60те години и частично реновирана. Състои се от основно помещение с височина 4,50м, промишлен под, изградени Вик , ел инсталация, 3 фазен ток, инсталация за въздух под налягане, локално отопление на ток, оптична интернет връзка, богато остъкляване, 2 аснасьора, носимоспособност на подовата конструкция 500кг/м2, възможност за свободна планировка на помещението, и санитарен възел. Помещението е реновирано, PVC дограма. Подходящо за производство, склад, офис, зала за фитнес. Цената е без включен ДДС. www.bulrealty.net

Подробна информация »
Оферта #982 Продава промишлено помещение град София, област София - град

Продава промишлено помещение

€ 540000
1276 m2 423 €/m2 Етаж 0/0

Продава промишлено помещение град София, област София - град

Действащо производствено предприятие с разработен бизнес в Северната част на гр София

Действащо промишлено предприятие с голям потенциал за различни видове производствени дейности от хранително вкусовата, преработваща или химическа индустрия в промишлената зона на Световрачане.Отлична локация с удобен ТИР достъп до Околовръстно шосе Северна дъга-1,4км, ЖП гара 500м, Северна тангента -5км, Сточна гара -10км, Градски транспорт.Фабриката е разположена в равен парцел с площ 4143м2 изцяло бетониран и ограден.Сградата е масивна скелетно гредова стоманобетонова конструкция изградена през 2001г осигурена на 9та степен земетръсОбщо РЗП--1276м2 ,На кота 0 на площ от 1069м2 са разположени производствени помещения, складове, санитарни помещения за персонал,инсталационни помещения, котелно помещение, машинно, нафтово помещение със светла височина-4,00-5,20м, дестилационно помещение 77м2 с работна височина -12м, 5 входа за товаро разтоварни работи.Под в основните помещения шлайфан бетон.На втори етаж са обособени канцеларии, заседателна зала, лаборатория и санитарни помещения за персонал на обща площ -207м2.Допълнително е изграден склад 100м2 от метална конструкция с термопанелиБазата е оборудвана със:-Собствен трафопост с мощност 160kW-Градски водопровод- 2 сондажа за промишлена вода- Изгребна яма с договор за годишно извозване.Сградите са в отлично конструктивно състояние, като имат нужда само от освежаване.Възможни са различни преустройства на съществуващите помещения съобразени с конкретната дейност.Възможна е и прадажба на целия бизнес със съществуващото оборудване, лицензиран митнически склад, контрагенти и търговска марка.Опция за продажба на съседен терен с площ от 1239м2 с Плътност 40 % и Кинт 1,2..

Подробна информация »
Оферта #964 Продава промишлено помещение град Ботевград, област София - област

Продава промишлено помещение

€ 265000
3300 m2 80 €/m2 Етаж 0/0

Продава промишлено помещение град Ботевград, област София - област

Производствено предприятие в района на Ботевград на 3км от Е79

Промишлено предприятие до гр. Ботевград Базата се намира (с лице на път) до с. Гурково на около 9 км от промишлената зона на Ботевград и достъп до международен път Е-79 (3 км). Предприятието е работещо и към момента (машините и оборудването не са включени в цената). Базата се състои от УПИ - дворна част 7 157 м2 и сгради със ЗП 3 300 м2 и РЗП 3 070 м2. На територията на базата се намират следните обекти: 1. Складово-производствен корпус. ЗП 2 400 м2 (на един етаж). Корпусът е разделен на 6 помещения като всяко може да се използва съответно за склад и/или за производство. Помещенията могат да се обединят по между си без допълнителни разрешителни. Височината на сградата е 8 м. Корпусът разполага с три задни изхода (метални врати) с рампа за товаро-разтоварни дейности. Поради характерна на дейността, основите на сградата и корпуса са с допълнителна товарна и вибрационна устойчивост. Покривът има стъклени люкове и подменена хидроизолация. Метална дограма. 2. Столова с кухня. ЗП 440 м2 прилепена до основната сграда. 3. Административна сграда. Двуетажна със застроена площ 230 м2. РЗП 460 м2. Състои се от: приемна-рецепция, работни помещения, заседателна зала, кабинет със стая за почивка, съблекални, самостоятелни санитарни възли. 4. Складово-производствен корпус - ЗП 1 891 м2. демонтиран с останали основи. Сграда фигурира в нотариалния акт и скицата. Възможност за изграждане на сграда от стоманобетон или бързо сглобяема конструкция за допълнителни складови и/или производствени помещения. 5. Собствен трафопост с мощност 440 Квч. разположен в рамките на двора + още един собствен с мощност 440 Квч. извън рамките на цеха, в близост до него. И двата в пълна изправност. 6. Паркинг с асфалова настилка с около 15 паркоместа. 7. Базата има изградена В и К мрежа със собствен водоизточник и пречиствателна станция. В по-голямата част от двора (и където е необходимо) има положена асфалтова настилка. Целият двор на базата е ограден с метална ограда. Предлага се и опция за наем с цена от 1. 00 EUR/m2 (база цялата РЗП на обекта).

Подробна информация »
Оферта #674 Продава промишлено помещение Орландовци, град София

Продава промишлено помещение

€ 741000
1375 m2 539 €/m2 Етаж 1/2

Продава промишлено помещение Орландовци, град София

Производствена база за тестени и сладкарски изделия на комуникативно място с удобен градски транспорт и ТИР достъп в кв Орландовци. Отлично място с бърза влъзка с център на София, Северна тангента и Околовръстно шосе, градски транспорт за персонал. Изградена инфраструктура около обекта: ток, вода, канал, газ, асфалтирана улица. Парцел УПИ 3119м2 с лице 53м към асфалтирана улица, равен , ограден с полумасивна ограда и частично бетониран Плътност 40% Кинт 1,3 Кк 10м с възможност за допълнително застрояване. Масивна производствена сграда на две нива по 594м2, с обособени производствени , складови и административни помещения съобразени с конкретното производство, два товарни асансьора. В цената е включено и оборудване за производството на стойност 68000Е. Обявената цена е без включен ДДС.

Подробна информация »
Оферта #585 Продава промишлено помещение град Плевен, област Плевен

Продава промишлено помещение

€ 1850000
4125 m2 448 €/m2 Етаж 1/1

Продава промишлено помещение град Плевен, област Плевен

РАЗРАБОТЕНА ОБОРУДВАНА ФАБРИКА ЗА ПРЕРАБОТКА НА МЕСА, ПОДХОДЯЩО И ЗА МЛЕЧНИ ПРОДУКТИ, ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ до гр ПЛЕВЕН.

Разработено предприятие за преработка на месо, Подходящо и за млечни продукти, плодове и зеленчуци, риба в района на Плевен- 36км, 190км от София, 20км от г Белене, 25км от ферибот Никопол- Турну Мъгуреле . Предприятието е изпълнено в съотвествие със съвременните изисквания за преработка на месо, като оборудването му е пригодно и за преработка на мляко, риба, плодове и зеленчуци,сладолед,респ.на всякакви суровини на хранително вкусовата промишленост,пакетиране и разфасовка. Възможно е и разширение за Птицекланица, като преди преустройството е работило като птицекланица за гъски. Разполага с Експортен номер и разрешително за износ на бели меса в Европейския съюз. Сградите са изпълнени от галванизирана метална конструкция и термопанели от 100мм до 200мм дебелина , като всичко е от висококачествени материали внос от ЕС. Всички работни помещения са на едно ниво,така че обслужването и производството се извършва основно и само с транспортни средства-елкари и транспортни колички,без използването на ръчен труд.Комплекса се състои от равен ограден терен 22дка частично бетониран.1. Административно битова сграда на 2 етажа с РЗП 576м2 съдържаща:- приемна офис- контролна лаборатория- кухня и столова за персонал- съблекални и бани за персонал2. КПП3. Работно хале 616м2 с височина 4м изпълнено от термопанел 100мм съдържащо:-хладилна камера 130м2 от термопанел 120мм с височина 3,5м-тунел за шоково замразяване 108м2 с височина 3,0м4. Пристройка -склад за амбалаж -600м2 с възможност за изграждане на преградни стени, изпълнена от термопанел 160мм с 2 товарни изхода към околовръстна улица.5. Голямо работно хале 1056м2/44/24м/ с височина 6м без междинни носещи подпорни колони, изпълнено от галванизирана метална конструкция и термопанели 200мм и външна облицовка LT ламарина с PVC покритие съдържащо:-хладилна камера 120м2 с височина 4,5м.6. Складово хале 477м2 с височина 3м метална конструкция и термопанел 100мм с бетониран под.7. Складово хале с офис 400м2 масивна конструкция с метален покрив с топлоизолация.8. Складово хале 400м2 незавършено-метална конструкция предвидено за кланица.Базата е захранена с електричество 300kW. Изградена е собствена пречиствателна станция, сондаж за вода за битови и промишлени нужди, парен котел с капацитет 1,6т пара/час с резервоар, отоплителна централа за жилищно административната част.Фабриката разполага с пълно оборудване от най-висок клас в отлично състояние внесено от Европа, като е възможна продажба с цялостно или частично оборудване. Включително е налично оборудване за кланица, производство на колбаси и полуфабрикати и производство на месни консерви.В региона е добре развито животновъдството и производството на плодове и зеленчуци, което би осигурило редовно захранване на фабриката със суровини за производство. Разположението на предприятието в близост до основни пътища и фериботни връзки осигурява добър експортен потенциал към съседни държави и централна и западна Европа.Цената е по договаряне в зависимост от начина на плащане и обхвата на сделката.PLEVEN YÖRESİNDE DONANIMLI VE ÇALIŞIR DURUMDAKİ ET, SÜT MAMULLERİ, MEYVE, SEBZE, BALIK İŞLETME FABRİKASI Sofya’dan 190 km, Nikopol-Turnu Mıgurele feribotundan 25 km, Pleven şehrinden 36 km uzaklığında bulunan çalışır urumdaki et, süt mamulleri, meyve ve sebze işletme fabrikası. En çağdaş et işletme standartlarına göre kurulmuş fabrikanın donanımı süt, balık, meyve ve sebze, dondurma, gıda sanayi alanındaki her türlü hammadde işletilmesine, fason ve paketlenmesine uygundur. Fabrikanın ihracat numarasına ve Avrupa Birliğine İhracat İzin Belgesine sahiptir. Fabrikanın binaları malzemesi AB’nden ithal edilen yüksek kaliteli galvanize metal yapısı ve 100 ile 200 mm arasındaki kalınlığında termo-panolarından yapılmıştır. Tek düzeyde bulunan bütün çalışma meskenlerinde bütün üretim ve hizmet işleri el çalışması kullanılmaksızın elektrik kaldırıcı ve taşıma arabaları olmak üzere tek ve yalnız taşıma araçları ile gerçekleştiriliyor. İşletme, bir kısmı betonla kaplı 22 dekarlık düz, çıt ile çevreli arsadan, ayrıca:1. Toplam kaplı alanı 576м2 olan ve aşağıdaki bölümleri içeren 2 katlı idare binası:- Kabul salonu,- Kontrol laboratuarı,- Personel mutfağı ve yemekhanesi,- Personel soyunma odaları ve banyoları.2. Giriş Kontrol Kapısı.3. Toplam alanı 616м2 olan ve aşağıdaki bölümleri içeren 100 mm kalınlığında termo-panolardan yapılmış 4 m yüksekliğindeki çalışma salonu:- yüksekliği 3,5 m olup 120 mm kalınlığındaki termo-panolarından yapılmış 130 m2alanlı soğutma odası,-yüksekliği 3,0 m olan 108 m2alanlı şok soğutma tüneli. 4. Çevre sokağına çıkan 2 yükleme çıkşı ile 160 mm kalınlığında termo-panolarından yapılmış 600 m2 alanlı ambalaj deposu, içinde bölme duvar yapılması imkânı vardır.5. Galvanize metal yapısı ile 200 mm’lik termo-panolarından ve PVC kaplamalı LT saçlı dış cephe kaplamsı ile yapılmış ara destek sütunları bulunmayan 6 m yüksekliğinde 1056 m2/44/24 m’lik büyük çalışma salonu ve:-yüksekliği 4,5 m olan 120 m2alanlı soğutma odası. 6. 100 mm’lik termo-panoların ile metal yapısından yapılmış yüksekliği 4 m olan beton zeminli 477m2 alanlı depo.7. Metal çatılı, sağlam yapılı 400 m2alanlı depo ve ofis.8. Tamamlanmamış metal yapılı 400 m2alanlı depo.İşletmede 300kW elektrik ile beslenmelidir. Özel su arıtma istasyonu, ev ve sanayi ihtiyaçları işin su sondajı, 1,6 ton buhar/saat kapasiteli ve rezervuarlı buhar kazanı, idare binasının ısıtılması için ısıtma santrali kurulmuştur. Fabrikada Avrupa’dan ithal edilen mükemmel duruda bulunan en yüksek sınıfı donanımı var, satış tamamen veya kısmen donanımlı şekilde yapılabilir. Yörede fabrikanın düzenli hammadde beslenmesini sağlayacak hayvancılık, meyvecilik ve sebzecilik alanı iyi gelişmiştir. Fabrika ana yollara ve feribot bağlantıların yakınlığı komşu ülkelere ve Orta ve Batı Avrupa ülkelerine iyi ihracat potansiyelini saylıyor. Fiyat, ödeme usulüne ve muamele kapsamına bağlı olarak sözleştirilecektir.

Подробна информация »
Оферта #917 Продава промишлено помещение град София, област София - град

Продава промишлено помещение

€ 3498000
43500 m2 80 €/m2 Етаж 0/0

Продава промишлено помещение град София, област София - град

Производствено складова база 43500м2 в района на Гара Искър

Промишлено Складова база в промишлена зона Искър, комуникативно място с бърз достъп до Околовръстно шосе, Аерогара София, ЖП гара Искър, отличен ТИР достъп, изградена инфраструктура, Удобен градски транспорт. Базата представлява- равен ограден терен ПИ 43500м2 зона за малки и средни предприятия с Плътност 50% Кинт 1,5, Съществуващи складови постройки: 12 метални склада с обща площ-3800м2; 7 панелни склада с обща площ -2205м2; 2 спомагателни склада-388м2; 3 работилници-250м2; администрация-688м2, помощни помещения-29м2. Базата е захранена с електричество, водопровод, канализация. Терена около сладовете е покрит с бетонова и асфалтова настилка с обособени площи за маневриране и паркинг. Базата е изцяло отдадена под наем. Възможно е обособяване на един или няколко парцела и застрояване със складови, производствени, офисни и жилищни сгради. Имотът е с голям инвестиционен потенциал и е подходящ за складово логистична база, фабрика, чисто производство, бизнес център, търговски център, жилищен комплекс.

Подробна информация »
Оферта #782 Продава промишлено помещение град София, област София - град

Продава промишлено помещение

€ 1780000
2300 m2 774 €/m2 Етаж 0/0

Продава промишлено помещение град София, област София - град

Производствена база с РЗП 2307м2 и прилежащ терен 9200м2 в промишлена зона Искър- Летище София

Базата е разположена на собствен терен 9200м2 равен и ограден. Намира се в промишлена зона с удобна комуникация с Летище София , товарна ЖП гара, Околовръстно шосе, удобен градски транспорт, ТИР достъп. Напълно изградена инфраструктура, собствен трафопост 750 кВт с възм за разширение, собствен водоизточник, газ, канализация, компресорна станция, климатична инсталация.Състои се от :1. Двуетажна масивна сграда със ЗП 404м2 и РЗП 808м2 на първо ниво производствено помещение и помещения за персонал, на второ ниво административна част , шоурум, заседателни зали.2. Самостоятелно производствено хале със ЗП 1091м2 масивна конструкция външно облицовано с термопанел височина 3,50-6м3. Самостоятелно производствено хале 342м2 масивна конструкция с термопанел.4. Собствен трафопостПо голямата част от терена е покрита с трайна настилка гранитен паваж и асфалт.В съседство с имота действаща ЖП линия и товарна гара.Плътност на застрояване за зоната 55% Кинт 1,5Възможно общо застрояване 5050м2 ЗП и 13773м2 РЗП. Посочената цена е без включен ДДС и разходи и комисионни по сделката.

Подробна информация »
Оферта #745 Продава промишлено помещение Илиянци, град София

Продава промишлено помещение

€ 395000
785 m2 503 €/m2 Етаж 1/1

Продава промишлено помещение Илиянци, град София

Производствена база в индустриална зона Илиянци в близост до Северна тангента и ЖП линия

Действаща производствена база за чисти производства в индустриална зона Илиянци, комуникативно място в непосредствена близост до Северна тангента , товарна ЖП линия, като в момента достъпа е от Военна рампа. Равен ограден парцел с правоъгълна форма 3800м2 , Зона Пс Смесена производствена зона Плътност 55% Кинт 1,5 възможност за застрояване общо 2000м2 ЗП. В момента е застроена едноетажна масивна ппроизводствена сграда 610м2 и обслужваща сграда 170м2. Имота е подходящ за чисти производства, складова база, сервизна база. Предстои изграждане на директна връзка със Северна тангента с излаз в двете посоки, което ще създаде отлични възможности за развитие на зоната.

Подробна информация »
Оферта #524 Продава промишлено помещение град Костинброд, област София - област

Продава промишлено помещение

€ 850000
3150 m2 270 €/m2 Етаж 1/2

Продава промишлено помещение град Костинброд, област София - област

Производствено складова база в района между Костинброд и международния път за Калотина. ВЪЗМОЖНИ СА РАЗЛИЧНИ СХЕМИ НА ПЛАЩАНЕ И ДОГОВАРЯНЕ. Изключително перспективен имот поради близостта му с бъдещата връзка между Северна тангента и международен път Трансевропейски коридор №X. , 4км от товарна ЖП гара, 10км от Околовръстно шосе на София. Базата е разположена в промишлено складов район. Прилежащия терен има лице 65м към главен път. Състои се от равен правоъгълен терен УПИ 6958м2. Изградена инфраструктура около имота: трафопост, водопровод, газ. Възможно заустване на отпадни води след преччистване. Самостоятелно разположена сграда в терена на две нива с общо РЗП 3152м2 и ЗП 1593м2. Сградата е с предназначение склад, офис и шоурум и е на етап -завършен груб строеж. На първо ниво са обособени три еднакви складови помещения всяко по 360м2 с отделен достъп за обслужване, нивоизравнителни рампи за товаро-разтоварни дейности и прилежащи рампи към всяко от тях. Светлата височина на складовете е около 5м. В лицевата част на сградата е обособен шоурум-галерия с голяма височина. На второто ниво са разположени площи за административна или производствена дейност с възможност за свободна планировка. Сградата е изпълнена от комбинирана конструкция от сглобяеми стоманобетонови елементи, стоманени носещи греди и съставни дървени елементи. Търговската част е облицована със структурна фасада с модерна визия. Изпълнена е ефективна топлоизолация с каменна вата, ПВЦ дограма Salamander с външна алуминиева капачка. Предвидени са отделни помещения за котелно, нафтов резервоар и хидрофор. Възможно е закупуване и на съседни терени УПИ в промишлена регулация общо до 30000м2. Имотът е подходящ за склад, търговска дейност, чисто производство, шоурум, логистичен център.

Подробна информация »
Оферта #802 Продава промишлено помещение Кремиковци, град София

Продава промишлено помещение

€ 695000
3000 m2 232 €/m2 Етаж 0/0

Продава промишлено помещение Кремиковци, град София

Масивна промишлена сграда с прилежащ терен 19000м2 в промишлена зона Кремиковци

Масивна промишлена сграда на един етаж със ЗП 3000м2 с прилежащ терен УПИ 19000м2 в индустриална зона Кремиковци с лице на асфалтов път и изградена инфраструктура, ток, вода, канал, газ, ЖП линия. Отлична комуникация към Околовръстно шосе, Автомагистрала Хемус и Тракия , в съседство с ЖП линия и товарна ЖП гара. Съгласно ОУП на гр София зона Пп предимно производствена зона с параметри Плътност 60%, Кинт 1,5 за застрояване с промишлени и складови сгради и допустими дейности с повишено замърсяване, Отличен ТИР достъп, канализация, трафопост с възможност за голяма мощност, водопровод, канал, газ. Терена е почти изцяло бетониран и ограден. Сградата е масивна на един етаж на ниво рампа с височина 4-4,50м, като се нуждае от ремонт и възстановяване. Възможно е закупуване на съседни терени до 50000 м2. Подходящо за всякакви производства, завод, фабрика, сервизна база, склад, логистичен център. Агенцията работи с комисион не включен в цената. Безплатни огледи след подписан комисионен договор за конкретния обект и протокол за оглед.

Подробна информация »

Наши партньори