Агенция за недвижими Теменуга

Изгодни оферти на агенция за недвижими имоти Теменуга Отдава под наем промишлени помещения

Отдава под наем промишлени помещения

От 1 до 8 от общо 8 оферти
Подреждане :
Оферти :
Оферта #873 Дава под наем промишлено помещение град Раковски, област Пловдив

Дава под наем промишлено помещение

€ 2550
3880 m2 1 €/m2 Етаж 0/0

Дава под наем промишлено помещение град Раковски, област Пловдив

Промишлено складов имот на 20км от гр Пловдив

Промишлен имот с голям двор около35000м2 в производствена зона на 20км от гр Пловдив,15 км от Магистрала Тракия. Състои се от две масивни халета съответно 2100м2 и 1720м2 с бетониран под и височина 3-5м , двор 35000м2, частично бетониран, захранване с ток от прилежащ трафопост с мощност 400кВт, вода, асфалтов път. Базата е използвана за животновъдство. Подходящо е за производство, склад, земеделски дейности. Отдава се дългосрочно.

Подробна информация »
Оферта #724 Дава под наем промишлено помещение Военна Рампа, град София

Дава под наем промишлено помещение

€ 6200
1950 m2 3 €/m2 Етаж 1/1

Дава под наем промишлено помещение Военна Рампа, град София

Производствени помещения в производствено складова база с ЖП линия и ТИР достъп Военна рампа

Промишлени помещения подходящи за склад и производство от 1950 до 11700м2 с височина 12м и светъл отвор 18м в производствено складова база с охрана и контролиран достъп, мостов кран 5 тона, ЖП линия с възможност за товаро разтоварни дейности и ползване на маневрен локомотив, ТИР достъп , 60 тонен кантар за тирове и 120 тонен за ЖП транспорт, ток, вода, канал, СОТ, интернет. Добре развита инфраструктура в района с удобен достъп на камиони и градски транспорт, възможно е и наемане на външни бетонирани площадки обслужвани от портален кран на цена 1,6Е/м2, както и офисни помещения и заседателни зали в базата. Посочената цена е без включено ДДС и такса охрана на базата. Агенцията работи с комисион не включен в цената.

Подробна информация »
Оферта #855 Дава под наем промишлено помещение Дружба 2, град София

Дава под наем промишлено помещение

€ 4650
1330 m2 3 €/m2 Етаж 0/0

Дава под наем промишлено помещение Дружба 2, град София

Производствено хале с кран и голям двор в промишлена зона Дружба 2

Производствено складово хале 1340м2 с работна височина 8,20м в охраняема производствена база на отлично достъпно място в промишлената зона на Дружба 2. Бърза връзка с Цариградско шосе, Околовръстно шосе, Аерогара София. ТИР достъп-Хале 18/56м и 18/18м, отворено пространство-Височина 8,20м2-2 врати с височина 4,20м за достъп на тирове-Бетониран подМетална конструкция с термопанел и естествено осветлениеМостов кран с товароподемност 2,5тСанитарни помещения за персонал в халето и две климатизирани работилнициВъзможност за паркиране на 20-30 автомобила в ограден дворВидеонаблюдение и денонощна охранаТок с голяма мощностПромишлена водаПодходящо за всякакви производства, склад, логистична база.В базата се отдават още и отделно хале 220м2 с височина 4,20мОбявената цена е без включен ДДС.

Подробна информация »
Оферта #841 Дава под наем промишлено помещение Дружба 2, град София

Дава под наем промишлено помещение

€ 3500
1010 m2 3 €/m2 Етаж 0/0

Дава под наем промишлено помещение Дружба 2, град София

Промишлено помещение 1010м2 с височина 8,20м в производствена база на удобно място в Дружба 2

Производствено складово хале 1010м2 с работна височина 8,20м в охраняема производствена база на отлично достъпно място в промишлената зона на Дружба 2. Бърза връзка с Цариградско шосе, Околовръстно шосе, Аерогара София. ТИР достъп-Хале 18/56м отворено пространство-Височина 8,20м2-2 врати с височина 4,20м за достъп на тирове-Бетониран подМетална конструкция с термопанел и естествено осветлениеМостов кран с товароподемност 2,5тСанитарни помещения за персонал в халето и две климатизирани работилнициВъзможност за паркиране на 20-30 автомобила в ограден дворВидеонаблюдение и денонощна охранаТок с голяма мощностПромишлена водаПодходящо за всякакви производства, склад, логистична база.В базата се отдават още подобно хале с площ 340м2 и височина 8,20м и отделно хале 220м2 с височина 4,20мОбявената цена е без включен ДДС.

Подробна информация »
Оферта #833 Дава под наем промишлено помещение Орландовци, град София

Дава под наем промишлено помещение

€ 3600
633 m2 6 €/m2 Етаж 0/0

Дава под наем промишлено помещение Орландовци, град София

Ооборудван цех за меса и деликатеси с магазин и офис на оживено място

Действащо Оборудвано предприятие за преработка на бели и червени меса, разфасовка, опаковане, производство на полуфабрикати и месни деликатеси, напълно оборудвано и съобразено със съвременните стандарти за хранително производство с прилежащ МАГАЗИН за продажба на дребно.Предприятието е разположено на удобно и оживено място в жилищен район в северната част на гр София.Разположено е в парцел от 1130м2 с правилна правоъгълна форма. Състои се от производствена част със ЗП 459м2 на едно ниво , която е организирана според технологичния цикъл и съдържа: вход с рампа за зареждане на суровини, 2 хладилни камери за суровина съответно -2 и -18, помещение за размразяване, цех за транжиране и тумблиране, склад за подправки и склад за амбалаж, хладилна камера за зреене, цех за шприцване и тумблиране, 2 зали за термична обработка, помещения за опаковане и пакетиране и подготовка на зеленчуци, 4 хладилни камери за охлаждане на червени, бели и пушени меса, миялно помещение, складове за амбалаж и готова продукция , зала за опаковане и пакетиране, помещения за персонал, хладилна камера за готова продукция, 3 хладилни камери, магазин с хладилници, хладилни витрини и търговско оборудване.Производствен капацитет на фабриката-3 тона готова продукция/ден.Към склада за готова продукция е изградена рампа за товарене на камиони и бусове.На второ ниво в сградата е обособена офис част със заседателна зала, помещения за счетоводство , управител, битова стая и санитарен възел.Предприятието е водещо в отрасъла и с дългосрочно изградени търговски връзки в София и региона. Притежава множество награди и сертификати за качество на продукцията.

Подробна информация »
Оферта #763 Дава под наем промишлено помещение град Божурище, област София - област

Дава под наем промишлено помещение

€ 4300
1370 m2 3 €/m2 Етаж 1/2

Дава под наем промишлено помещение град Божурище, област София - област

Производствена база 1370м2 със собствен двор 3600м2 в промишлена зона Божурище

Съвременна производствена база разположена на удобно място в промишлената зона на Божурище. Мястото осигурява удобен достъп от международен път Е80-2км, Околовръстно шосе на София -6км, Северна тангента и магистрала Люлин-Струма.Базата е построена в равен правоъгълен парцел 3600м2 на 500м от главен асфалтиран път, като обслужващата улица и покрита с чакъл. Предприятието е функционирало от 2010г и е ползвано за чисто производство. Сградата е изпълнена като монолитна стоманобетонна конструкция с покривна конструкция от предварително напрегнати 2Т панели , като външните стени са от термопанел, подовете работните помещения са от армиран шлайфан бетон. Производствената част е 1050м2, като са обособени отделни помещения с леки преградни стени от термопанел, светлата височина на помещенията е 4,20м. Оформени са два входа с рампи за зареждане и товарене на готова продукция и един резервен за товарене на бусове. В предната част на сградата е обособена офисна част със заседателна зала, шоурум и санитарни възли на първо ниво и тристайно жилище и кабинет на второ ниво, които са напълно завършени с висококачествени материали и готови за обитаване. В двора в отделна постройка са обособени две ведомствени жилища по 60м2 за обслужващ персонал. Базата е захранена с ток с мощност 120кВт с възможност за разширение, градски водопровод, сондажен кладенец, септична яма за битови води 50м3. Отоплението на производствената част е на електрически калорифери,а на административно битовата климатици. Базата е подходяща за производствена дейност, складова дейност, дистрибуция.

Подробна информация »
Оферта #725 Дава под наем промишлено помещение Военна Рампа, град София

Дава под наем промишлено помещение

€ 24960
7800 m2 3 €/m2 Етаж 1/1
Оферта #784 Дава под наем промишлено помещение град София, област София - град

Дава под наем промишлено помещение

€ 690
227 m2 3 €/m2 Етаж 0/1

Дава под наем промишлено помещение град София, област София - град

Промишлено помещение в производствено складова база до Гара Искър

Производствено помещение в промишлена зона в близост до Гара Искър . Помещението е в масивна сграда на кота 0, отличен ТИР достъп, денонощна охрана, трифазен ток, подходящо за чисти производства , склад,

Подробна информация »

Наши партньори