Агенция за недвижими Теменуга

Изгодни оферти на агенция за недвижими имоти Теменуга Отдава под наем офиси

Отдава под наем офиси

От 1 до 9 от общо 9 оферти
Подреждане :
Оферти :
Оферта #851 Дава под наем офис Лозенец, град София

Дава под наем офис

€ 503
74 m2 7 €/m2 Етаж 1/6

Дава под наем офис Лозенец, град София

Офис под наем в луксозна нова офис страда в кв. Лозенец

Офис под наем в нова, луксозна офис сграда в кв.Лозенец, ул. Якубица. Сградата разполага с рецепция, охрана, видео-наблюдение, ресторант с градина. Офиса се състои от две помещения, към едното има кухненски бокс, санитарен възел и тераса от 18 кв.м, която не влиза в площта на офиса. Отоплението е чрез топлофикация но има монтирани и климатици. Такса поддръжка общи части е 1 евро на кв.м Възможност за наемане на едно подземно паркомясто на цена от 240 лв. без ДДС. ЦЕНАТА НА ОФИСА Е БЕЗ ДДС.

Подробна информация »
Оферта #838 Дава под наем офис Център, град София

Дава под наем офис

€ 390
80 m2 5 €/m2 Етаж 2/4

Дава под наем офис Център, град София

ОТДАВА СЕ ПОД НАЕМ НАПЪЛНО ОБЗАВЕДЕН ОФИС! Намира се в близост до бул.'Мадрид'. Етажа е втори над партер. Разпределение: Коридор, три работни помещения, заседателна зала, баня с тоалетна и два балкона. Към едната стая има обособен кухненски бокс. Във всички помещения са монтгирани климатици. Състоянието е след ремонт.

Подробна информация »
Оферта #828 Дава под наем офис Център, град София

Дава под наем офис

€ 1755
270 m2 7 €/m2 Етаж 0/0

Дава под наем офис Център, град София

Отличен офис със самостоятелен вход на бул. Ген. Ед. И. Тотлебен в близост до бул. Акад. Иван Евстатиев Гешов! В Наемната цена е включено едно паркомясто. Няма такса подръжка общи части. Разпределение:: шест работни помещения, кухненски бокс и два санитарни възела. Много добро състояние!

Подробна информация »
Оферта #738 Дава под наем офис Център, град София

Дава под наем офис

€ 1200
106 m2 11 €/m2 Етаж 2/5

Дава под наем офис Център, град София

ОФИС ПОД НАЕМ НА БУЛ."ПАТРИАРХ ЕВТИМИЙ"

Отдава се просторен офис в центъра на гр.София, с лице на бул.'Патриарх Евтимий' до метро станция и градинката на НДК. Апартаментът се намира на първи етаж над магазини в сграда с преобладаващи офиси в нея. Отоплението е чрез четири нови инверторни климатика. Разпределение: Приемна, четири работни помещения, малък кухненски бокс, балкон към вътрешен двор и два санитарни възела. Дограмата е PVC от висок клас, нови шпакловки на стените. Изключително подходящ за нотариална и адвокатска кантора, счетоводна къца и др.

Подробна информация »
Оферта #390 Дава под наем офис Център, град София

Дава под наем офис

€ 1200
255 m2 5 €/m2 Етаж 4/7

Дава под наем офис Център, град София

Просторен офис под наем в близост до пл."Руски паментик"

Перфектен просторен офис под наем в офис сграда която се намира на бул. Ген. Е. И. Тотлебен в близост до пл. Руски паметник . Състои се от: пет работни помещения, оборудвана по дизайнерски проект кухня, баня с тоалетна и вана, самостоятелна тоалетна и тераса на всяка стая. Отоплението е с централен тец, има и климатици във всички помещения, интернет, окабеляване, видеонаблюдение, денонощна жива охрана. Настилките на пода са испански гранитогрес и ламиниран паркет от висок клас. ЦЕНАТА НА ОФИСА Е БЕЗ ВКЛ. ДДС. ТАКСА ПОДДРЪЖКА НА ОБЩИТЕ ЧАСТИ Е В РАЗМЕР НА 300 ЕВРО!

Подробна информация »
Оферта #817 Дава под наем офис Младост 2, град София

Дава под наем офис

€ 1400
250 m2 6 €/m2 Етаж 0/0

Дава под наем офис Младост 2, град София

Офис под наем на изключително комуникативно място на метри от метростанция 'Александър Малинов'. Сградата е малка и има разрешение за ползване от 2008г. Намира се на първи етаж над партер и се състои от три работни помещения съответно едно 100 кв.м, две по около 18 кв.м, две тоалетни, коридор и гардеробно помещение. Застроената площ е 200 кв.м Прозорците са отваряеми, отоплението е чрез тец, има вентилационна и климатична система. Възможност за наемане на надземни паркоместа на цена от 30 евро на кв.м. Може да се наеме веднага. Цената е без включен ДДС.

Подробна информация »
Оферта #717 Дава под наем офис Център, град София

Дава под наем офис

€ 650
117 m2 6 €/m2 Етаж 1/6

Дава под наем офис Център, град София

Офис под наем в нова сграда в близост до Петте кьошета

Офис под наем в нова сграда със самостоятелен вход. Сградата притежава клас "А" за енергийна ефективност.Застроената площ е 90 кв.м. Състои се от едно голямо помещение, три малки, напълно оборудван кухненски бокс, тоалетна и склад. Отоплението е чрез тец, настилката на пода е италиански гранитогрес. Много подходящ е освен за офис и за различни дейности в сферата на услугите. Цената е без ДДС. Отлично предложение!

Подробна информация »
Оферта #225 Дава под наем офис Център, град София

Дава под наем офис

€ 2890
340 m2 9 €/m2 Етаж 4/7

Дава под наем офис Център, град София

Самостоятелен Офис етаж в офис сграда Топ Център бул Дондуков

Самостоятелен Офис етаж в офис сграда , Топ Център бул Дондуков, изключително комуникативно място на пешеходно разстояние от основните министерства и държавни учреждения, отличен достъп до Аерогарата и Централна гара, удобен градски транспорт, самостоятелен етаж . В момента офисът е разделен на 7 помещения с леки преградни стени, като са възможни преустройства и изцяло Open space, двоен санитарен възел, кухненски бокс, представително входно пространство, денонощна охрана, пълна климатизация, окабеляване, безжичен интернет, 2 асансьора с картов достъп, лукс изпълнение на офисите, подземен паркинг с осигурено паркомясто. Възможност за наемане на до 2 етажа. Цената е без ДДС, Такса охрана , почистване и подръжка включена в цената.

Подробна информация »
Оферта #270 Дава под наем офис Център, град София

Дава под наем офис

€ 1860
218 m2 9 €/m2 Етаж 8/8

Дава под наем офис Център, град София

Офиси в офис сграда клас А, Топ Център ул Дондуков, самостоятелен етаж 218м2 разделен на 6 работни помещения с леки преградни стени, денонощна охрана, пълна климатизация, окабеляване, безжичен интернет, 2 асансьора с картов достъп, лукс изпълнение на офисите. Възможност за наемане от 1 до 5 етажа в сградата,подземен паркинг с 10 паркоместа.Такса охрана и поддръжка на общи части 1, 5Е/м2, Обявената цена е без ДДС, Явор Стайков 0888 916439, www. bulrealty. net

Подробна информация »

Наши партньори