Лого на агенция за недвижими имоти 'Теменуга' - град София

Оферти включени в потребителаския списък (показано 0 от 0)

Няма оферти които да отговарят на зададените условия.

Наши партньори

Списък на оферти за отпечатване

С тази функция Вие можете да създадете и поддържате списък на офертите които представляват интерес за Вас. Необходимо е само да поставите отметка в долния десен ъгъл на офертата. Вие можете да поддържате до 20 списъка без да е необходима регистрация.

Показано 0 оферти от общо 0 в каталога.
Активен каталог.
Създай нов каталог 
Маркирай всички оферти от филтъра за търсене
Маркирай всички показани оферти
Демаркирай всички показани оферти
Демаркирай всички оферти (изчистване на каталога)
Изтрий този каталог

Допълнителни потребителски функции

Електронен брокер
С тази функция Вие можете да следите офертите на нашата агенция по зададени параметри (цена, квадратура, вид на имота) и да получите съобщение при публикуването на оферта отговаряща на изискванията.
Малки обяви
Тук можете да публикувате Вашите обяви свързани с недвижими имоти. Те ще бъдат показвани заедно с останалите обяви на нашата агенция.

"Теменуга"

Агенция за недвижими имоти

София, ул. Гурко 74, вх. 1
359 2 980 3599
359 2 980 8703
0888 916 439
temenuga@bulinfo.net
00:00:00

Актуално търсене

Агенция Теменуга - актуално търсене

"ТЕМЕНУГА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ" КУПУВА ЗА СВОИ КЛИЕНТИ 1-2 СТАЕН АПАРТАМЕНТ В ИДЕАЛЕН ЦЕНТЪР НДК, Софийски Университет, бул Витоша, БСФС, Оборище, Дондуков
"ТЕМЕНУГА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ" КУПУВА ЗА СВОИ КЛИЕНТИ ГОЛЯМ ПРЕСТИЖЕН АПРАТАМЕНТ В ПРЕДПОЧИТЕНИТЕ ЧАСТИ НА ЦЕНТЪРА НДК, бул Витоша, БСФС, бул В Левски, Докторска градина, бул П Евтимий, църквата Св Георги, баня Мадара, Медицинска академия, Иван Вазов, долната част на Лозенец;Бързо търсене

Населено място:
Пощенски код:

Актуални новини

http://www.investor.bg - INVESTOR.BG: Имоти: Последни новини
Ще се строи ли на Витоша спорят авторите на новия план за управление и еколози
Планът разделя планината на четири основни зони
Размина ли се апокалипсисът на пазара на ваканционни имоти?
Оттеглянето на руснаците от пазара не е в такива мащаби, в каквито се очакваше, а отсъствието им донякъде се компенсира от купувачи от други националности
Carrefour се радва на повече продажби
Възстановяването на Европа и добрите резултати в Латинска Америка подкрепят финансовите резултати на веригата
S&P: Спадът в имотния сектор на Китай може да засегне местните банки
Рисковете от "зараза" на други пазари в региона са управляеми, посочва рейтинговата агенция
За 60% от територията на София са изработени подробни устройствени планове
Реституирани имоти в кварталите ще бъдат озеленени, заяви Петър Диков
http://www.dnevnik.bg - Дневник.BG: Имоти
Британски и руски купувачи се връщат на имотния пазар в България

Интересът на чужденците към покупка на ваканционни имоти в България макар и бавно се съживява. След отлив през миналата година в последните месеци тенденцията се обръща, както най-голям интерес проявяват купувачи от Великобритания, Русия и Украйна, сочи пазарният анализ на компанията за недвижими имоти Bulgarian Properties през второто тримесечие.

Доминиращите до миналата година руски купувачи намаляват с 60% през първото полугодие поради кризата в Русия, отслабването на рублата и...

И надзорът на безплатното саниране е подплатен финансово, увери Павлова

Всички дейности по програмата за саниране, обновяване и енергийна ефективност на сгради, са подплатени финансово, обяви министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова пред медиите.

Вчера пред в. "Сега" изпълнителният директор на Камарата на строителите Иван Бойков съобщи, че консултантските услуги за надзор на санирането не са предвидени в разчетите на управляващите в безплатната за гражданите програма. 

"По програмата се финансира и е предвиден...
Мегакомплексът "Гранд каньон София" получи инвестиционен сертификат

Проектът за мегакомплекс, който ще се строи на мястото на магазин "Нова Деница" в софийския ж.к. "Младост", получи днес сертификат за приоритетен инвестиционен проект, съобщи пресцентърът на Министерството на икономиката. 

Единствената насърчителна мярка, която ще ползва инвеститорът, е ускорено административно обслужване. Ще бъде създадена работна група, която да подпомага инвеститора в изработване на документацията и започването на работата. 

Проектът предвижда...
http://www.bulgarianproperty.bg - Български имоти - новини
Строителство.инфо
Община Габрово обявява публични търгове с явно наддаване за продажба на недвижими имоти и учредяване право на строеж върху недвижими имоти – частна общинска собственост.
Investor.bg
След наблюдаваното понижение в динамиката на пазара на недвижими имоти през 2008 година, се очаква през 2009 размерът на приходите от продажби в този сегмент да се стабилизира...
Строителство.инфо
Бившият "Елана фонд за земеделска земя", който вече се казва "ЕЛАРГ фонд за земеделска земя" и е най-големият играч на пазара на земеделска земя с притежаваните 300 000 дка собствени площи, ще възобнови покупките си след половингодишна пауза.
Investor.bg
Има райони в Столична община, където няма общински детски градини. Затова в момента се изготвя регистър на общински терени, върху които могат да се построят детски градини.
Апостол Апостолов, Econ.bg
Международни фондове дават възможност на българските инвеститори в сектора на недвижимите имоти да реализират спрени проекти заради икономическата криза.
http://fakti.bg - Факти - новини
Какви имоти не са декларирали управляващите

91 е броят на неизрядните политици и държавни чиновници, които е са декларирали, че участват в дружества или че те или техни роднини притежават дялове от недвижими имоти. Сред тях има 9 депутати и 1 кмет. Това стана ясно след като Сметната палата оповести резултатите от проверката. Декларациите са подадени в периода 8 ноември-31 декември 2014 г. Резултатите излизат сега, тъй като по закон одиторите имат 6-месечен срок, в който да проверят истинността на декларираните имущества и активи. С...
Мошеници вдигат цените на имотите в Лондон

Международни мошеници използват възможността за покупка на имоти с цел пране на пари, съобщава британската Национална агенция за борба с престъпността. „Смятам, че именно този факт доведе до повишаването на цените на недвижимите имоти на Острова. Цените в луксозния сегмент изкуствено се завишават, тъй като международни престъпници искат да съхранят капиталите си във Великобритания. Това води до асиметрия на пазара”, казва Диналд Тън, ръководител на Агенцията. Той е обезпокоен ...
http://dom.dir.bg - Дир.БГ - новини
Нараства интересът към ваканционните имоти в България
Позитивно второ тримесечие за ваканционните имоти в България, отчитат от агенция за недвижими имоти в анализ на пазара за периода.
Пазарът на имоти в Лондон - рай за пране на ”мръсни пари”
Милиарди долари от т. нар. „мръсни пари“ от престъпна дейност, особено от Русия, биват изпирани през пазара на имоти в Лондон.

Facebook

Агенция за недвижимими имоти "Теменуга". Оферта #1400 Продава СГРАДА в град София

Предлагаме на Вашето внимание оферта #1400

Продава СГРАДА
град София, Център


Само сега на специалната цена от
€ 2600000
Съвременна офис сграда разположена в идеалния бизнес център на София, между основни градски булеварди бул Тодор Александров, бул Христо Ботев, бул Александър Стамболийски, отлична транспортна достъпност и градски транспорт, 100м до станция на Софийското метро. Динамично развиващ се район, който се застроява със съвременни бизнес сгради: Urban Model, Филто Бизнес Център, София Мол, Кристал бизнес център, Анел Бизнес Център. Непосредствена близост до основните министерства и ведомства: Министерство на земеделието, Софийска стокова борса и др. Сградата е застроена на терен от 507м2 и се състои от две подземни нива по 475м2 и девет надземни нива с общо РЗП 1700м2. На партерния етаж е разположен официалният вход с обширно фоайе, полифункционална зала, малък бюфет с място за срещи, зона за рецепция и охрана. Осигурена е рампа и специално оборудван санитарен възел за хора с увреждания. Офисните етажи са със свободно планиране, даващо възможност за промени в разпределението в процеса на експлоатация на сградата и удовлетворяване изискванията на всеки потенциален наемател. Последните две нива са терасовидни. В момента са обособени офисни помещения от 150-190м2. Външният образ на офис-центъра е характерен за този тип сгради, с редуване на минерални мазилки, алуминиеви композитни пана и окачена стъклена фасада, подчертаваща ъгловата кула и най-представителните помещения в терасовидните етажи. Дограмата е изпълнена от алуминиеви профили ЕТЕМ Е-45, с 24 мм прекъснат термомост. Стъклопакетите са с нискоемисийни стъкла и аргон, с което топлоизолационните им качества се увеличават двойно. Окачената фасада е система VIVO, енергоспестяваща с оцветени в синьо стъкла. Цветовото решение е в охра, синьо и металик. Парапетите на балконите са ажурни, с комбинация от метал и цветно стъкло. Входът е подчертан с ефектна козирка. Носещата конструкция на сградата e от монолитен стоманобетон. Приета е скелетно-безгредова конструкция, при което е организирана структура от колони, стени и безгредови плочи. Устойчивостта на хоризонтални въздействия се осигурява от стоманобетонови шайби. Сградата е топлофицирана и климатизирана, а отделните инсталации отговарят на всички съвременни изисквания за офис-сгради: Електроинсталация. Силовата инсталация обхваща захранването на компютри, отоплителни и вентилационни съоръжения, двата асансьора, както и консуматори с общо предназначение. В офисите инсталацията се разполага в канали и осигурява по 3 броя контакти за всяко работно място. Осветителната инсталация е с луминесцентни тела. При изключване на главния прекъсвач дежурното осветление и други неподлежащи на изключване консуматори остават под напрежение. Предвидено е и дежурно осветление за евакуация. Слаботоковите инсталации достигат от инсталационното помещение на всеки етаж до всяко работно място. За телефонната и интерфейсна инсталация има отделни канални трасета, свързани със сървър и АТЦ. Възможно е в трасето да се предвиди и разводка за кабелна телевизия. За осигуряване на резервно ел. захранване на консуматорите втора категория е монтиран дизел-агрегат. Сградата разполага с мълниезащитна и заземителна инсталация. Офис-центърът разполага със собствен трафопост, разположен на първо подземно ниво. Към момента разрешената мощност е 140 kW, която е предостатъчна за експлоатацията на обекта като офис-сграда. Външните кабели, захранващи обекта, както и капацитетът на трафопоста позволяват мощност до 220 kW. Отопление, вентилация и климатизация. Всички помещения са оборудвани със стайни конвектори, които са комбинирани с термопомпено отопление. Инсталацията е двутръбна с долно разпределение – „лъчева” система. Вентилационните конвектори са подпрозоречен тип със 100 % циркулация на въздуха, като покриват изцяло студовите и топлинни загуби на помещенията. За обезпечаване на отоплението, вентилацията и климатизацията на помещенията на партерния етаж е предвидена приточна система и конвектори, комбинирани с топловъздушно термопомпено отопление. Същите работят като въздухоохладители на подавания въздух през летния период. За подземните гаражи е изградена общообменна инсталация. За всички вентилационни системи са взети мерки за шумозаглушаване. За нуждите на климатичните инсталации на покрива на сградата е монтиран хладилен център. Необходимото количество студова и топлинна енергия за нормалното функциониране на климатичната система се осигурява от два броя компресорни хладилни машини (чилъри), които работят заедно и независимо една от друга. Те се използват и през преходни режими на работа като термопомпена топлина получена от компресорни машини към климатичните системи. В сутерена са разположени два колектора, работещи през лятото с параметри на водата 7/12 градуса и два колектора, работещи през зимата с параметри на водата 95/70 градуса, разширителни съдове комплект с предпазна и регулираща арматура, циркулационни помпи и спирателна, регулираща и измервателна арматура. Предвидено е измерването на консумираната енергия за всеки етаж и общите части чрез топлостудомери, монтирани на съответното ниво. Системи за контрол и наблюдение. Осигурена е възможност за жива охрана. Достъпът до двора, подземните гаражи и офисите се осъществява с магнитни карти. Охраната наблюдава достъпа и общите части посредством монтирани видео-камери.

Валутна информация

Обменни курсове за 31.07.2015 г.

ВалутаКодЗаЛева
Швейцарски франк CHF 1 1.85124
Британска лира GBP 1 2.77777
Японска йена JPY 100 1.43452
Нова румънска лея RON 10 4.44022
Руска рубла RUB 100 2.92528
Щатски долар USD 1 1.78338
EuroEUR11.9561

Информация е предоставена от
mobile.bnb.bg

Цени на имотите

Средна цена ПРОДАВА, €/м²

Средна цена ПРОДАВА
Район1 ст.2 ст.3 ст.
Банишора781820750
Белите Брези879910859
Бенковски500536626
Борово89597148
Бояна-817885
Бъкстон809828825
Витоша718857876
Гевгелийски600600485
Гео Милев985939931
Горна Баня59868579
Гоце Делчев950909980
Дианабад901808887
Драгалевци688834949
Дружба-497507
Дружба 1433663625
Дружба 2803686677
Дървеница829852796
Западен Парк966764767
Захарна Фабрика674603631
Зона Б18-833794
Зона Б19735810817
Зона Б5829856835
Иван Вазов-10301298
Изгрев996840995
Изток83812021212
Илинден-649700
Илиянци-390-
Княжево788737645
Красна Поляна660643674
Красно Село875800799
Кръстова Вада1040930923
Лагера845820818
Левски-618549
Левски В-683546
Левски Г612683583
Лозенец110311951232
Люлин 1556577614
Люлин 10659700668
Люлин 2654634544
Люлин 3648646572
Люлин 4659588559
Люлин 5579518529
Люлин 6734590685
Люлин 7643673579
Люлин 8560615623
Люлин 9644656578
Люлин Център716643624
Малинова Долина-815830
Младост 1781792818
Младост 1а860820825
Младост 2809818856
Младост 3549740755
Младост 4847849790
Мотописта-10511263
Мусагеница900790823
Надежда 1636689596
Надежда 2614632602
Надежда 3602696710
Надежда 4617740709
Надежда 5--654
Надежда 6972826567
Обеля-662808
Обеля 1606500542
Обеля 2620566546
Оборище97210491180
Овча Купел679692700
Овча Купел 1697613648
Овча Купел 2620613613
Павлово703773751
Подуене515806693
Полигона792763720
Разсадника816825657
Редута735830875
Света Троица631857760
Свобода-595631
Сердика732696765
Симеоново648865850
Славия630824732
Слатина737729723
Стрелбище960969937
Студентски Град744769757
Суха Река776741665
Толстой565577584
Фондови Жилища709639723
Хаджи Димитър666678668
Хиподрума8409181024
Хладилника-1056916
Централна гара-844-
Център114210271096
Яворов-10081035

Средна цена НАЕМ, €/м²

Средна цена ДАВА ПОД НАЕМ
Район1 ст.2 ст.3 ст.
Банишора4.293.933.37
Белите Брези4.944.13.29
Борово3.954.424.62
Бояна-4.795.17
Бъкстон4.123.834.33
Витоша4.424.384.54
Гевгелийски3.973.973.32
Гео Милев4.284.424.02
Горна Баня-52.93
Гоце Делчев3.734.263.79
Дианабад4.194.183.28
Драгалевци4.954.824.75
Дружба-3.68-
Дружба 13.773.412.89
Дружба 23.733.742.89
Дървеница4.193.83.11
Западен Парк4.643.733.06
Захарна Фабрика3.773.38-
Зона Б184.274.473.16
Зона Б1954.233.18
Зона Б54.174.473.25
Иван Вазов3.654.685.04
Изгрев-3.214.2
Изток5.144.674.85
Илинден3.064.123.86
Княжево4.484.012.82
Красна Поляна3.763.632.66
Красно Село3.373.943.47
Кръстова Вада-4.915.05
Лагера3.964.083.58
Левски-3.054.12
Левски В-2.38-
Левски Г3.532.562.62
Лозенец4.254.9416.29
Люлин 14.223.252.9
Люлин 103.933.482.63
Люлин 24.023.632.38
Люлин 33.633.22.53
Люлин 43.473.382.8
Люлин 5-4.272.05
Люлин 63.313.372.84
Люлин 74.253.812.89
Люлин 84.163.293.28
Люлин 94.243.273.46
Люлин Център4.53.46-
Малинова Долина43.983.63
Младост 14.043.873.45
Младост 1а4.463.893.93
Младост 24.364.143.96
Младост 33.814.053.28
Младост 44.544.163.44
Мотописта-7.986.97
Мусагеница4.243.823.04
Надежда 13.313.532.67
Надежда 2-3.713.04
Надежда 33.73.362.76
Надежда 43.873.383.49
Надежда 53.452.653.06
Надежда 6-3.142.83
Обеля 1-2.822.07
Обеля 2-2.82.17
Оборище4.74.725.91
Овча Купел4.283.543.07
Овча Купел 13.263.442.57
Овча Купел 23.12.992.94
Павлово4.324.173.7
Подуене4.44.373.34
Полигона-3.763.4
Разсадника4.743.832.94
Редута4.683.883.15
Света Троица4.024.422.74
Свобода3.73.65-
Сердика3.963.692.08
Симеоново4.314.413.91
Славия3.583.35-
Слатина4.593.653.13
Стрелбище4.374.123.69
Студентски Град5.094.193.84
Суха Река4.513.662.96
Толстой4.172.983.31
Фондови Жилища3.23.17-
Хаджи Димитър4.083.583.15
Хиподрума-4.023.25
Хладилника3.864.853.84
Център5.755.265.08
Яворов4.484.085.07

Информация е предоставена от
imoti.net

Valid XHTML 1.0 Transitional PageRank