Агенция за недвижими Теменуга

Изгодни оферти на агенция за недвижими имоти Теменуга Продава парцели

Продава парцели

От 1 до 12 от общо 139 оферти
Подреждане :
Оферти :
Оферта #522 Продава парцел Кремиковци, град София

Продава парцел

€ 1617000
49000 m2 33 €/m2 Етаж 0/0

Продава парцел Кремиковци, град София

Промишлен терен в индустриална зона с лице на асфалтов път и изградена инфраструктура

Промишлен терен в индустриална зона с лице на асфалтов път и изградена инфраструктура- Производствена база в промишлена зона Кремиковци. Отлична комуникация към Околовръстно шосе, Автомагистрала Хемус и Тракия , в съседство с ЖП линия и товарна ЖП гара. Съгласно ОУП на гр София зона Пп предимно производствена зона с параметри Плътност 60%, Кинт 1,5 за застрояване с промишлени и складови сгради и допустими дейности с повишено замърсяване, Отличен ТИР достъп, канализация, трафопост с възможност за голяма мощност, водопровод, канал, газ. Терена е почти изцяло бетониран и ограден. Възможно е закупуване на съседни терени. Подходящо за всякакви производства, завод, фабрика, сервизна база, склад, логистичен център, ТИР сервиз. Агенцията работи с комисион не включен в цената. Безплатни огледи след подписан комисионен договор за конкретния обект и протокол за оглед.

Подробна информация »
Оферта #393 Продава парцел Горубляне, град София

Продава парцел

€ 803000
5737 m2 140 €/m2 Етаж 0/0

Продава парцел Горубляне, град София

Инвестиционен терен УПИ на топ място до Цариградско шосе с виза за 20000м2 РЗП

Изключитерно перспективен инвестиционен терен УПИ с виза за проектиране на административно търговска сграда с РЗП около 20000м2 надземно. Терена е в непосредствена близост до бул Цариградско шосе в една от най-динамично развиващите бизнес зони на гр София. В района се намират един от най-модерните бизнес центрове Кепитал форт, Бенчмарк, Експо център, Боила, магазини Метро и Техномаркет, голям брой предприятия от леката промишленост, информационни технологии, търговия и обслужване на автомобили, логистични центрове СОМАТ и други. Района е с отлично изградена инфраструктура, включително метростанция с бърза връзка до Летище София и Центъра на града, бул Цариградско шосе- най-бързата транспортна артерия директно излизаща на магистрала Тракия. Терена е ъглов с лице 90м на основна улица, равен с правилна форма, чист от подземни и надземни комуникации ограничаващи използването му. Извършена е процедура по промяна на действащия застроителен план , като в момента параметрите са Плътност 60 % Кинт 3,5 и Кк 50м. Имота е подходящ за изграждане на бизнес сграда, офиси, търговска сграда, хотел. Агенцията предлага и други подобни имоти в района включително и с лице на бул Цариградско шосе. Обявената цена е без ДДС

Подробна информация »
Оферта #477 Продава парцел Килиите, град София

Продава парцел

€ 60900
1314 m2 46 €/m2 Етаж 0/0

Продава парцел Килиите, град София

Панорамен парцел с целогодишен достъп в полите на Витоша

Парцел УПИ за еднофамилна къща сгушен в полите на Витоша и с невероятна панорама към София, Люлин планина и Витоша. Асфалтов целогодишен достъп, 600м от бул Цар Борис 3, ток и вода на границата на имота, лице на 2 улици, денивелация около 7 м. Зона Жм2 Плътност 30% Кинт 1 Кк 10м. Подходящо за еднофамилна къща, комплекс от редови къщи, малка жилищна сграда, вила, лятна резиденция

Подробна информация »
Оферта #452 Продава парцел Банкя, град София

Продава парцел

€ 26000
700 m2 37 €/m2 Етаж 0/0

Продава парцел Банкя, град София

Парцел УПИ до реката на кв Михайлово- Банкя

Парцел УПИ в най-чистата и спокойна част на Банкя кв Михайлово. Имота граничи с река, съществуваща стара къща на 1 етаж, ток, с денивелация, терасиран. Отличен за вила или сезонно обитаване, на 200м от градски транспорт. Зона Жм3 за малкоетажно застрояване Плътност 15% Кинт 0,3. В близост до туристически маршрути и екологична среда.

Подробна информация »
Оферта #543 Продава парцел Горубляне, град София

Продава парцел

€ 295000
1293 m2 228 €/m2 Етаж 0/0

Продава парцел Горубляне, град София

Бизнес терен на атрактивно и оживено място с лице на Околовръстно шосе

Отличен ъглов имот на възлово и изключително оживено място. Терена е с лице 26м към Околовръстно шосе, 52м лице към ул Патриарх Герман. Удобна връзка с Цариградско шосе, Магистрала Тракия, Магистрала Хемус. Не се засяга от бъдещото разширение но Околовръстно шосе. Зона СМФ2 с плътност 60% Кинт 1,2 Приблизително възможно РЗП 1500м2. Подходящ за офис сграда, хотел, шоурум, сервиз, бензиностанция, газостанция, магазин.

Подробна информация »
Оферта #541 Продава парцел град Костинброд, област София - област

Продава парцел

€ 87000
7260 m2 12 €/m2 Етаж 0/0

Продава парцел град Костинброд, област София - област

Бизнес терен на комуникативно място в промишлена зона

Терен за промишлено складови дейности на комуникативно място с отличен достъп от главния път за Костинброд в близост до базите на Вебер, Марс Армор и Джиев. Бързо развиваща се промишлена зона с добра инфраструктура и бърз достъп до трансевропейски коридори и Околовръстно шосе на София. Терена е равен и с правилна форма с лице 70м на асфалтов път и в близост до комуникации. Зона Пп предназначена за застрояване със складове, производствен и търговски сгради. През част от имота преминава далекопровод с частично ограничение за застрояването му. Възможност за закупуване и на съседен имот с подобна квадратура.

Подробна информация »
Оферта #540 Продава парцел град Костинброд, област София - област

Продава парцел

€ 585000
29430 m2 20 €/m2 Етаж 0/0

Продава парцел град Костинброд, област София - област

Терен УПИ за производство , склад в Производствено складова база до Костинброд

Терен УПИ за производство , склад в Производствено складова база в района между Костинброд и международния път за Калотина. Изключително перспективен имот поради близостта му с бъдещата връзка между Северна тангента и международен път Трансевропейски коридор №X. , 4км от товарна ЖП гара, 10км от Околовръстно шосе на София. Базата е разположена в промишлено складов район. Равен терен УПИ . Лице 90м към главен път Костинброд-Петърч. Изградена инфраструктура около имота: трафопост, водопровод, газ. Възможно заустване на отпадни води след пречистване. Възможно е закупуване и на по-малки терени УПИ в промишлена регулация от 8000м2, Както и Складова сграда с административна и търговска част. Имотът е подходящ за склад, търговска дейност, чисто производство, шоурум, логистичен център.

Подробна информация »
Оферта #530 Продава парцел град Костинброд, област София - област

Продава парцел

€ 379000
17268 m2 22 €/m2 Етаж 0/0

Продава парцел град Костинброд, област София - област

Терен УПИ за производство , склад в Производствено складова база в района между Костинброд и международния път за Калотина.

Терен УПИ за производство , склад в Производствено складова база в района между Костинброд и международния път за Калотина. Изключително перспективен имот поради близостта му с бъдещата връзка между Северна тангента и международен път Трансевропейски коридор №X. , 4км от товарна ЖП гара, 10км от Околовръстно шосе на София. Базата е разположена в промишлено складов район. Равен терен УПИ 17270м2. Лице 70м към главен път Костинброд-Петърч. Изградена инфраструктура около имота: трафопост, водопровод, газ. Възможно заустване на отпадни води след пречистване. Възможно е закупуване и на съседни терени УПИ в промишлена регулация общо до 37000м2, Както и Складова сграда с административна и търговска част. Имотът е подходящ за склад, търговска дейност, чисто производство, шоурум, логистичен център.

Подробна информация »
Оферта #533 Продава парцел Студентски Град, град София

Продава парцел

€ 120000
2435 m2 49 €/m2 Етаж 0/0

Продава парцел Студентски Град, град София

Парцел УПИ за жилищно строителство на отлично място в Студентски град

Парцел УПИ за жилищно строителство на отлично място в Студентски град -продължението на ул Акад Стефан Младенов- ул проф Киркор Азарян. Терена е ъглов равен правоъгълен, лице 32м към ул К Азарян и 76м към бъдеща улица, на 200м от Зимния дворец и ул проф Ив Странски. Зона Жс с плътност 50%, Кинт 2,3, Кк 15м, Приблизително РЗП 5600м2. Възможно е частично обезщетение. Формата на парцела позволява оптимално застрояване и добра югоизточна ориентация на сградата. Агенцията работи с комисион не включен в цената. Безплатни огледи с предварително подписан протокол за оглед и посреднически договор от легитимен представител. Възможна е чиста продажба на цена 730000Е или смесена схема на обезщетение и 120000Е в брой.

Подробна информация »
Оферта #297 Продава парцел Аерогарата, град София

Продава парцел

€ 1598000
9466 m2 169 €/m2 Етаж 0/0

Продава парцел Аерогарата, град София

Бизнес терен УПИ Аерогара София с лице на бул Хр Колумб с виза

Строителен терен УПИ с виза за проектиране на бизнес център, логистична база, производствена сграда, шоурум, хотел. Разположен е на основна пътна артерия бул Христофор Колумб на подхода на най-бързо развиващия се бизнес район на София- Международната Аерогара. Лице към бул Колумб -90м и към бъдеща улица 105м. Зона СМФ 60% плътност Кинт 3, 5, Предвидени са две тела с височина 24м и 30м , Възможно надземно РЗП около 30000м2. В района се намират базите на основните световни спедиторски компании като DHL, TNT, UPS , складови бази и бизнес центрове. Съгласувателни писма с енерго и ВиК, пътна инфраструктура, РВД. Терена е отличен за офис център, хотел, шоурум, предсатвителство. Цената е без включен ДДС.

Подробна информация »
Оферта #476 Продава парцел Карпузица, град София

Продава парцел

€ 49500
453 m2 109 €/m2 Етаж 0/0

Продава парцел Карпузица, град София

Парцел за къща с панорама към Витоша

Парцел в тихата и прохладна част на кв Карпузица с отлична панорама към София и Витоша, удобен достъп и близост до градски транспорт, Зона Жм с плътност 40% Кинт 1,3, Кк 10м , подходящ за еднофамилна къща до 3 етажа. Лице към улицата 12м, разрешение за застрояване по имотна граница със съседен имот.

Подробна информация »
Оферта #529 Продава парцел град Костинброд, област София - област

Продава парцел

€ 165000
9168 m2 18 €/m2 Етаж 0/0

Продава парцел град Костинброд, област София - област

Терен УПИ за производство , склад в Производствено складова база в района между Костинброд и международния път за Калотина.

Терен УПИ за производство , склад в Производствено складова база в района между Костинброд и международния път за Калотина. Изключително перспективен имот поради близостта му с бъдещата връзка между Северна тангента и международен път Трансевропейски коридор №X. , 4км от товарна ЖП гара, 10км от Околовръстно шосе на София. Базата е разположена в промишлено складов район. Равен терен УПИ 9170м2. Лице към главен път Костинброд-Петърч. Изградена инфраструктура около имота: трафопост, водопровод, газ. Възможно заустване на отпадни води след пречистване. Възможно е закупуване и на съседни терени УПИ в промишлена регулация общо до 30000м2, Както и Складова сграда с административна и търговска част. Имотът е подходящ за склад, търговска дейност, чисто производство, шоурум, логистичен център.

Подробна информация »

Наши партньори